Κώστας Αχ. Καραμανλής: Ταλαιπωρία για χιλιάδες γιατί κάποιοι ξέχασαν τα φορτηγά στις εθνικές οδούς

Αντιμέτωποι με ουρές χιλιομέτρων στο εθνικό οδικό δίκτυο -και ιδιαίτερα στους σταθμούς διοδίων λίγο πριν από την είσοδο στην πρωτεύουσα- βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας χιλιάδες εκδρομείς του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας.

Το μποτιλιάρισμα ήταν μεγάλο, καθώς οι περισσότεροι θέλοντας να εκμεταλλευθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες της χθεσινής αργίας, προγραμμάτισαν την επιστροφή τους αργά το βράδυ, με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις οι ουρές των αυτοκινήτων να φθάνουν ακόμα και τα 20 χιλιόμετρα.

Με αφορμή την ταλαιπωρία που περίμενε τους εκδρομείς, ο τομεάρχης

Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, παρατήρησε ότι δεν υπήρξε καμία πρόνοια για τη μεγάλη επιστροφή, έτσι ώστε να διακοπεί τουλάχιστον η κυκλοφορία των φορτηγών τις ώρες αιχμής. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καραμανλή:

«Χιλιάδες οδηγοί που επέστρεφαν χθες στην Αθήνα από την έξοδο του τριημέρου, ταλαιπωρήθηκαν επί ώρες εξαιτίας της κυκλοφοριακής συμφόρησης που έφτανε, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και τα 20 χιλιόμετρα.

Δυστυχώς, η κατάσταση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της ολιγωρίας της Κυβέρνησης η οποία δεν ξεχνά να εγκαινιάζει έργα άλλων, αλλά ξεχνά να διακόψει την κυκλοφορία φορτηγών στις εθνικές οδούς».

The post Κώστας Αχ. Καραμανλής: Ταλαιπωρία για χιλιάδες γιατί κάποιοι ξέχασαν τα φορτηγά στις εθνικές οδούς appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα