Καμίνης: ΣΥΡΙΖΑ, ο καλύτερος υπηρέτης του παλαιοκαραμανλισμού

Από αριστερό -υποτίθεται- κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε τελικά στον καλύτερο υπηρέτη του παλαιοκαραμανλισμού, παρατήρησε ο Γιώργος Καμίνης κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

«Με τον τελευταίο πολυπρόσωπο ανασχηματισμό, ο κ. Τσίπρας έχει χρησιμοποιήσει 90 υπουργούς χωρίς να αλλάξει τίποτα στη

χώρα. Χωρίς να κάνει καμία μεταρρύθμιση, χωρίς να διορθώσει καμία παθογένεια», υπογράμμισε ο κ. Καμίνης και με αφορμή τις επιμέρους αλλαγές στα υπουργεία πρόσθεσε:

«Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επέλεξε να δείξει την πόρτα της εξόδου σε όλους εκείνους που θυμίζουν την τραγωδία στο Μάτι. Αυτούς που παραπέμπουν στην κατά τα άλλα ‘χωρίς λάθη’ διαχείριση της πυρκαγιάς και στην περιβόητη –για τις τηλεοπτικές ανάγκες- σύσκεψης της Δευτέρας. Χωρίς συγγνώμη, χωρίς καμία αυτοκριτική», ενώ «σττη Δικαιοσύνη, ο Καραμανλισμός αποδεικνύεται ως η μόνη σταθερή αξία».

«Οι τομείς της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στους οποίους 3,5 χρόνια τώρα δεν έχει επιχειρηθεί η παραμικρή μεταρρύθμιση, θα δοκιμαστούν ακόμη περισσότερο», εκτίμησε ο δήμαρχος Αθηναίων, αν -όπως είπε- «οι νέες ηγεσίες των δύο χαρτοφυλακίων δεν προχωρήσουν σε ριζική αναθεώρηση του πρόσφατου νόμου που διαλύει δήμους και περιφέρειες».

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής έκανε λόγο για «ιδεολογικά ετερόκλητη κυβέρνηση» η οποία το μόνο που έχει να επιδείξει, είναι «την προστασία και την αναβάθμιση αυτών που χρεοκόπησαν τη χώρα».

«Ποιος θα περίμενε από ένα υποτιθέμενο κόμμα της αριστεράς να εξελιχθεί στον καλύτερο υπηρέτη του παλαιοκαραμανλισμού», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Καμίνης.

The post Καμίνης: ΣΥΡΙΖΑ, ο καλύτερος υπηρέτης του παλαιοκαραμανλισμού appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα