ΗΠΑ: Υποπτοι για πολλαπλές σεξουαλικές επιθέσεις χειρουργός και η φίλη του

Για τουλάχιστον δύο περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων κατηγορούνται ένας χειρουργός από τη Καλιφόρνια και η φίλη του, οι οποίοι φέρονται να νάρκωναν τα θύματά τους πριν τους επιτεθούν.

Οι Αρχές εκτιμούν ωστόσο ότι τα περιστατικά επιθέσεων στα οποία ενέχονται «μπορεί να είναι εκατοντάδες», αναφέρει το BBC.

Ο Γκραντ Ρομπισό, ορθοπεδικός χειρουργός 38 ετών, και η Τσερίσα Ρίλεϊ, 31 ετών, κατηγορούνται ότι το 2016 επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες που γνώρισαν σε μπαρ και εστιατόριο.

Μετά μετέφεραν τις γυναίκες στην κατοικία του Ρομπισό όπου έπεφταν θύματα σεξουαλικής επίθεσης.

Η περιποιημένη εμφάνιση και των δύο έδινε στα θύματα ένα –ψευδές όπως αποδεικνύεται- αίσθημα ασφάλειας. Ο Ρομπισό είχε μάλιστα εμφανιστεί στο παρελθόν και σε ριάλιτι για εργένηδες.

Στη μία περίπτωση, μέθυσαν μια γυναίκα που βιάστηκε ενώ στην άλλη η γυναίκα, μετά από νύχτα με μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, ξύπνησε στο διαμέρισμα του Ρομπισό.

Στα κινητά των δύο κατηγορούμενων βρέθηκαν «χιλιάδες βίντεο» από τα πιθανά θύματα.

Υπάρχουν ακόμη βίντεο με γυναίκες που ήταν τόσο μεθυσμένες ώστε δεν μπορούσαν να δώσουν την συγκατάθεσή τους ή να αντισταθούν, οπότε και δεν μπορούσαν να αποκρούσουν τις επιθέσεις των κατηγορούμενων.

Κατηγορούνται ακόμη ότι είχαν στην κατοχή τους μεγάλες ποσότητες ουσιών που ναρκώνουν τα θύματα, όπως το GHB, το «ναρκωτικό του βιασμού», παραισθησιογόνα μανιτάρια και ναρκωτικά. Ο Ρομπισό είχε ακόμη στην κατοχή του αρκετά μη καταγεγραμμένα όπλα.

Δεν υπάρχουν για την ώρα ενδείξεις ότι ασθενείς του χειρουργού ήταν και αυτοί θύματά του.

Και οι δύο έχουν αφεθεί ελεύθεροι με μεγάλη χρηματική εγγύηση. Πρόκειται να εμφανιστούν στο δικαστήριο τον Οκτώβριο.

The post ΗΠΑ: Υποπτοι για πολλαπλές σεξουαλικές επιθέσεις χειρουργός και η φίλη του appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα