Ανέκτησε τις αισθήσεις της η γυναίκα που είχε βρεθεί βιασμένη στο Ζεφύρι

Η γυναίκα που είχε βρεθεί την περασμένη εβδομάδα αναίσθητη και θύμα βιασμού -πιθανόν ομαδικού- σε χωράφι στο Ζεφύρι ανέκτησε πλέον τις αισθήσεις της, εξακολουθεί όμως να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Χθες Τρίτη εμφανίστηκε μία γυναίκα που δήλωσε ότι είναι γιαγιά της και την αναγνώρισε από τη φωτογραφία που μεταδόθηκε σε μέσα ενημέρωσης. Μαζί της εμφανίστηκε και η αδελφή της γυναίκας. Και οι δύο την αναζητούσαν εδώ και μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, η κοπέλα

είναι Ελληνίδα, 22 ετών και έχει ένα αδερφάκι 8 ετών. Κατοικεί στους Αγίους Θεοδώρους και, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γιαγιάς και της αδελφής της, είναι μπλεγμένη με τα ναρκωτικά εδώ και δύο χρόνια.

Οι αστυνομικοί της έχουν πάρει ήδη κατάθεση για όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της επίθεσης, ενώ η ίδια έχει δώσει στις Αρχές τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς της.

Η γυναίκα είχε εντοπιστεί την περασμένη Τετάρτη στο Ζεφύρι κακοποιημένη και, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, θύμα βιασμού. Η οδός Σικελιανού, όπου είχε εντοπιστεί η γυναίκα, είναι ένας από τους δρόμους διακίνησης ναρκωτικών.

Είναι πιθανόν να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν βιαστεί ή να την είχαν ναρκώσει οι βιαστές της. Ακόμη, πιθανό παραμένει να είχε βιαστεί αλλού και να την είχαν πετάξει στο σημείο όπου βρέθηκε.

Μεταφέρθηκε σε πολύ κακή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό και παρέμεινα διασωληνωμένη για ημέρες.

The post Ανέκτησε τις αισθήσεις της η γυναίκα που είχε βρεθεί βιασμένη στο Ζεφύρι appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα