ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί μετά από περιστατικό ομηρίας σε κλινική βετεράνων

Τέσσερις άνθρωποι, τρεις γυναίκες και ο ένοπλος που τις κρατούσε υπό ομηρεία βρέθηκαν νεκροί μέσα σε κλινική για βετεράνους στην Καλιφόρνια αργά το βράδυ της Παρασκευής.

H εξέλιξη σήμανε το τραγικό τέλος της ολοήμερης ομηρίας και της πολιορκίας στην εγκατάσταση αυτή για πρώην στελέχη των ένοπλων δυνάμεων, ηλικιωμένους, ανάπηρους ή ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα εξαιτίας των εμπειριών τους.

Μέλος της πολιτειακής Γερουσίας είχε δηλώσει νωρίτερα σε δημοσιογράφους πως ο ένοπλος νοσηλευόταν στην κλινική Pathway Home, που προσφέρει επίσης

φροντίδα σε πρώην στρατιωτικούς με σύνδρομο μετατραυματικού στρες, ενώ τα θύματα εργάζονταν για την κλινική.

Και τα τέσσερα πτώματα εντοπίστηκαν σε ένα δωμάτιο όπου είχε κλειστεί ο ένοπλος, δεν είναι όμως για την ώρα σαφές κάτω από ποιες περιστάσεις σκοτώθηκαν οι όμηροι και ο δράστης.

Δεν είναι σαφές το κίνητρο του δράστη. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι έφτασε το πρωί της Παρασκευής σε ένα μικρό πάρτι για την αποχώρηση ενός υπαλλήλου ζητώντας να μείνουν κάποιοι εργαζόμενοι και να αποχωρήσουν οι υπόλοιποι.

Η κλινική, στην οινοπαραγωγική κοιλάδα Νάπα, είναι η μεγαλύτερη στις ΗΠΑ για τη φροντίδα των βετεράνων. Φιλοξενεί γύρω στα 1.000 άτομα από όλους τους πολέμους μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

The post ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί μετά από περιστατικό ομηρίας σε κλινική βετεράνων appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα