Η αναδοχή παιδιών στο νέο σποτ του Μαξίμου

Χωρίς αναφορά στο επίμαχο ζήτημα της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια -το οποίο εξελίχθηκε κοινοβουλευτικά και πολιτικά σε μείζον θέμα κατά την ψήφιση του σχετικού νόμου- η επικοινωνιακή ομάδα του Αλέξη Τσίπρα επέλεξε την αναδοχή ως θέμα του νέου σποτ για την προβολή του κυβερνητικού έργου.

«Ανοίξτε την αγκαλιά σας για να βγουν τα παιδιά από τα ιδρύματα», λέει στο κάλεσμα της η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, αναδεικνύοντας τις προβλέψεις και τις σημαντικές αλλαγές που φέρνει ο νέος

νόμος (επιτάχυνση διαδικασιών αναδοχής κτλ).

Το βίντεο κλείνει με ένα ακόμα μήνυμα από την κυρία Φωτίου που με σχεδόν «σπασμένη» από τη συγκίνηση φωνή προσκαλεί τα ζευγάρια να μάθουν για την αναδοχή καθώς όπως επισημαίνει, πρόκειται για μία «πράξη υπέρτατης γενναιοδωρίας και αγάπης», η οποία «θα σας αποζημιώνει για όλη σας τη ζωή».

Ανάλογου ύφους και περιεχομένου είναι και το μήνυμα του ίδιου του Πρωθυπουργού που «ανέβασε» το νέο σποτ στον λογαριασμό του στο Twitter, γράφοντας : «Πρέπει όλοι να ενημερωθούν για την αναδοχή. Είναι μια πράξη γενναιοδωρίας, αλτρουισμού και αλληλεγγύης που θα αποζημιώνει τον ανάδοχο για όλη του τη ζωή».

Θα πρέπει όλοι να ενημερωθούν για την αναδοχή. Είναι μια πράξη γενναιοδωρίας, αλτρουισμού και αλληλεγγύης που θα αποζημιώνει τον ανάδοχο για όλη του τη ζωή. https://t.co/1151oGT8wH

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) May 29, 2018

The post Η αναδοχή παιδιών στο νέο σποτ του Μαξίμου appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα