Τροχαίο στα Τρίκαλα: Αποκάλυψαν στη μητέρα ότι το μωρό της σκοτώθηκε – Συγκλονίζουν τα λόγια του παππού

«Φέρτε μου να θηλασω το παιδί μου, φέρτε μου να θηλάσω το παιδί μου». Αυτές ήταν οι μοναδικές λέξεις που έλεγε η άτυχη μητέρα το παιδί της οποίας σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με τον σύζυγό της και τα δυο της παιδιά, ηλικίας 13 και 10 ετών αντίστοιχα, έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων στον δρόμο από Πύλη στο Κοτρώνι στα Τρίκαλα.

Ψυχολόγος της ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρα πως το παιδί της δεν επέζησε του τροχαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη στιγμή του δυστυχήματος, η γυναίκα θήλαζε

το 13 μηνών βρέφος και όταν αντιλήφθηκε πως βγήκαν από τον δρόμο, πέταξε στο πίσω μέρος του οχήματος το παιδί για να το σώσει. Όπως υποστήριξε ο σύζυγός της, «έχασα για λίγο την όραση μου, όλα μαύρισαν γύρω μου».

Στο πλευρό τους βρίσκονται συνεχώς μέλη των οικογενειών τους,καθώς επίσης σε 24ωρη βάρδια βρίσκονται έξω από το δωμάτιο των παιδιών ένας στρατιώτης και έξω από το δωμάτιο της μάνας ένας αστυνομικός.

«Χάσαμε το μικρούλι μας»

Συγκλόνισε στις δηλώσεις του στις κάμερες λίγες ώρες μετά το φριχτό τροχαίο, όπου έχασε τη ζωή του ο μόλις 13 μηνών Νεκτάριος, ο παππούς του. «Χάσαμε το λουλουδάκι μας, χάσαμε το μικρούλι μας… Ξεκίνησε μία σταγόνα και σήμερα έγινε αστεράκι», είπε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό το δυστυχήματος

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει, η οικογένεια είχε γευματίσει στο Περτούλι και επέστρεφε στα Τρίκαλα. Λίγο πριν κάνουν στάση για καφέ, το όχημα από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε στη χαράδρα.

Όπως προκύπτει από μαρτυρίες, παρά το ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής το μωρό βρισκόταν στο καθισματάκι του, λίγο πριν από το μοιραίο, το πήρε η μαμά του – που καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού – αγκαλιά για να ησυχάσει, καθώς έκλαιγε και να το ταΐσει.

Αρχικά οι γονείς και τα δυο κορίτσια τους που επέζησαν, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πύλης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Πιο βαριά τραυματισμένη είναι η μητέρα της οικογένειας, λιγότερο ο 45χρονος σύζυγός της και τα δύο κορίτσια του ζευγαριού, ένα 10χρονο και ένα 13χρονο.

Keywords
Αναζητήσεις
σκοτώθηκε τον παππού
Τυχαία Θέματα