Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς κατά την απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

Αναστάτωση στα δρομολόγια των ΜΜΜ και ταλαιπωρία περιμένουν τους πολίτες κατά την 24ωρη γενική απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αύριο Τετάρτη σε αντίδραση στα μέτρα λιτότητας, την ανεργία και την υπερφορολόγηση.

Η ΓΣΕΕ

απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους άνεργους για συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία και στο συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00.

Στην απεργία θα συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι από τις 06:00 της Τετάρτης έως τις 06:00 της Πέμπτης σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ΜΜΕ.

Κινητοποιήσεις σε μέσα μεταφοράς

Σε στάσεις εργασίας και κινητοποιήσεις πρόκειται να προχωρήσουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Την Τετάρτη θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος.

Δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό από και προς Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία από τις 00:01 της Τετάρτης και ως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Τα λεωφορεία, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογίων από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 09:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ.

Την Πέμπτη 31 Μαΐου λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι, τρόλεϊ και λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα.

Σήμερα Τετάρτη αναμένονται οι αποφάσεις των Σωματείων Εργαζομένων σε μετρό και ηλεκτρικό για το αν και πως θα συμμετέχουν στην απεργία.

Λόγω της συμμετοχής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, με στάση εργασίας την Τετάρτη από τις 10:00 ως τις 13:00, η Aegean και η Olympic Air προχωρούν σε ακυρώσεις πτήσεων και τροποποιήσεις στην αναχώρηση άλλων δρομολογίων

Οι επιβάτες μπορούν να επισκέπτονται το site της Aegean και της Olympic Air. Μπορούν επίσης να καλούν στα τηλέφωνα 801 1120000 (από σταθερό) και 210 6261000 (από κινητό) για την Aegean και 801 801 0101 (από σταθερό) και 210 3550500 (από κινητό) για την Olympic Air.

The post Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς κατά την απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα