Φωτογραφήθηκε «νύφη» στο Instagram όταν σκοτώθηκε ο αρραβωνιαστικός της…

Η Ιντάν Σιάρι και ο Ρίο Νάντα Πρατάμα θα παντρεύονταν στις 11 Νοεμβρίου. Ομως τους χώρισε, όπως λέει ο κόσμος, η μοίρα. Η φθονερή μοίρα.

Ο μέλλων γαμπρός σκοτώθηκε εν πτήσει προς τη γαμήλια τελετή στο αεροπορικό δυστύχημα της 29ης Οκτωβρίου στην Τζακάρτα.

Θέλοντας να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία του αρραβωνιαστικού της, όπως η ίδια είπε, η παρ’ ολίγον νύφη φωτογραφήθηκε με το λευκό νυφικό της και το γαμήλιο δαχτυλίδι.

Ο αδικοχαμένος γαμπρός, γιατρός στο επάγγελμα, παρέστη στον «γάμο» του με αυτό το κάδρο (Instagram)

«Αν και αισθάνομαι απερίγραπτη θλίψη,

πρέπει να χαμογελάω για σένα» έγραψε η νεαρή γυναίκα στο Instagram. Δεν μπορώ να είμαι λυπημένη αλλά δυνατή, όπως εσύ μου έλεγες».

Η κοπέλα δήλωσε ότι ο φίλος της, προτού ταξιδέψει, είχε αστειευτεί λέγοντάς της ότι αν δεν εμφανιστεί εγκαίρως για τον γάμο, αυτή πρέπει να φωτογραφηθεί και να του στείλει τις φωτογραφίες…

Φίλες και συγγενείς φωτογραφήθηκαν μαζί με τη «νύφη» (Instagram)

Σε παλαιότερες αναρτήσεις της στο Instagram η Σιάρι είχε γράψει ότι ο, αδικοχαμένος πλέον, Πρατάμα ήταν ο «πρώτος έρωτάς» της εδώ και δεκατρία χρόνια.

Ο φωτογράφος της «προσομοίωσης γάμου» ανήρτησε επίσης ορισμένες φωτογραφίες, ιστορώντας την όλη υπόθεση: τα παιδιά είχαν γνωριστεί στο γυμνάσιο, έγραψε, και αποφάσισαν για όλα τα γαμήλια πράγματα (ρούχα, κοσμήματα, στολισμούς χώρων, κ.λπ.) μόλις λίγες εβδομάδες πριν από τη συντριβή του αεροπλάνου.

Ο άτυχος νέος ήταν γιατρός στο επάγγελμα και μετέβη στην Τζακάρτα για επαγγελματικούς λόγους. Θα επέστρεφε εγκαίρως για να παντρευτεί.

Συγγενής ενός επιβάτη του αεροπλάνου της Lion Air που κατέπεσε στη θάλασσα ρίχνει στο σημείο της συντριβής ένα στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων (REUTERS/Beawiharta)

Το αεροπλάνο μετέφερε 189 ανθρώπους από τη Τζακάρτα στο Πανγκάλ Πινάνγκ. Ουδείς επέζησε, ενώ η άτρακτος του Boeing 737 δεν έχει βρεθεί ακόμη. Το ένα από τα δύο «μαύρα κουτιά» έχει βρεθεί, αλλά οι ειδικοί λένε ότι η αποκάλυψη των «μυστικών» του θα πάρει καιρό.

Την ιστορία ανέδειξε με ρεπορτάζ και το BBC.

The post Φωτογραφήθηκε «νύφη» στο Instagram όταν σκοτώθηκε ο αρραβωνιαστικός της… appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα