Drones, ελικόπτερα και 5.000 αστυνομικοί για το Πολυτεχνείο – ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Σε ισχύ τίθενται από την Πέμπτη 15/11 έως και την Παρασκευή 16/11, εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος, λόγω των εκδηλώσεων για την 45η Επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι εν λόγω ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν και το Σάββατο 17/11, κατά την ημέρα της καθιερωμένη

πορείας, οπότε θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πρωτεύουσας που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επιπρόσθετα, με απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της αμερικανικής πρεσβείας, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας, στον σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. περιλαμβάνονται drones και ελικόπτερα, μυστικοί – undercover αστυνομικοί που θα επιχειρούν κυρίως στην περιοχή των Εξαρχειών καθώς και έντονη αστυνομική παρουσία σε ολόκληρο το κέντρο και ειδικότερα έξω από αστυνομικά τμήματα και κτίρια κρατικών υπηρεσιών.

Συνολικά στα μέτρα ασφαλείας θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί.

The post Drones, ελικόπτερα και 5.000 αστυνομικοί για το Πολυτεχνείο – ποιοι δρόμοι θα κλείσουν appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολυτεχνείο –,polytechneio –