Εξαλλη η Beyonce με τον Μάρδα – «Σταμάτα να χρησιμοποιείς το όνομά μου!»

«Ποιός thw fuck είναι το @mardas» αναρωτιέται η γνωστή τραγουδίστρια κάνοντας μάλιστα mention στον υφυπουργό Εξωτερικών

Σε δύσκολη φάση μπαίνει το περίφημο «σχέδιο Beyonce» του Δημήτρη Μάρδα για την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού σε όλο τον κόσμο, καθώς ένα από τα βασικά πρόσωπα που θα συμμετείχαν, αντέδρασε κάπως άσχημα.

Συγκεκριμένα, με ένα αρκετά θυμωμένο μήνυμα στο twitter η Beyonce επιτίθεται στον Δημήτρη Μάρδα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς

ζητώντας του σε άψογα greeklish να σταματήσει να σχεδιάζει συναυλίες χρησιμοποιώντας το όνομά της.

Είναι άγνωστο πώς έφτασε στα αυτιά της γνωστής τραγουδίστριας το όραμα του υφυπουργού Εξωτερικών, καθώς ήταν προορισμένο μόνο για εσωτερική χρήση.

Κύκλοι του Δημήτρη Μάρδα πάντως άφησαν να εννοηθεί ότι η διαρροή έγινε μέσω των wikileaks, ενώ δεν παρέλειψαν να κατηγορήσουν την Ευρώπη ότι βάζει εμπόδια στην ανάπτυξη της χώρας.

Γενικά πάντως ο υφυπουργός εξωτερικών ήταν αισιόδοξος καθώς η πρώτη επαφή με την παγκόσμια star είναι πια γεγονός και το μόνο που απομένει όπως δήλωσε είναι να γνωριστούν και από κοντά, τώρα που ξέρει το όνομά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οργισμένο μήνυμα στο twitter έστειλε και ο σύζυγος της Beyonce Jay Z, όπου απειλεί ευθέως τον έλληνα πολιτικό και τον προειδοποιεί ότι αν δεν σταματήσει να ενοχλεί τη γυναίκα του θα έχει να κάνει μαζί του.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η αντίδραση της Beyonce, ο τοίχος της στο Facebook έχει γεμίσει οργισμένα μηνύματα από οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνουν ότι θα σταματήσουν να αγοράζουν τους δίσκους της και της εύχονται «καλό ψόφο» ως συνήθως.

The post Εξαλλη η Beyonce με τον Μάρδα – «Σταμάτα να χρησιμοποιείς το όνομά μου!» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα