Αποκαλυπτήρια: Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ καραφλός;

08:43 8/2/2018 - Πηγή: Protagon

Ηταν Παρασκευή, το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε κάτι που συνηθίζει: επιβιβάστηκε στο Air Force One για να ταξιδέψει από την Ουάσιγκτον στη Φλόριντα για να περάσει το γουικέντ στο θέρετρό του –από εκεί είδε και το Super Bowl, τον τελικό του αμερικανικού φούτμπολ.

Κανονικά όταν επιβιβάζεται στο προεδρικό αεροπλάνο φοράει ένα κασκέτο που γράφει MAGA (Make America Great Again – το σύνθημα

με το οποίο εξελέγη). Αυτή τη φορά όμως δεν το φορούσε, άλλωστε ήταν με κοστούμι και όχι εκδρομικός. Ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν απροετοίμαστος για τον δυνατό χειμωνιάτικο αέρα: μια δυνατή ριπή τού πήρε τα μαλλιά καθώς ανέβαινε με γοργό βήμα τις σκάλες του Air Force One. Και αποκάλυψε μια άλλη εικόνα από αυτήν που έχουμε συνηθίσει. Η χαρακτηριστική κόμη του Τραμπ έχασε το σχήμα της και αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος πάσχει από αλωπεκία.

Κατ’ αρχάς είναι λογικό ένας άνθρωπος της ηλικίας του Τραμπ –είναι 71 ετών– να χάνει τα μαλλιά του. Και επίσης δεν μπορείς να κακολογήσεις έναν άνδρα που κάνει ό,τι μπορεί για να κρύψει ότι δεν έχει πια τα μαλλιά που είχε νέος. Ομως για έναν πολιτικό με τέτοια εμμονή στη δημόσια εικόνα του και που έχει κάνει τη φράντζα του σήμα κατατεθέν, δεν μπορείς παρά να χαμογελάσεις.

The post Αποκαλυπτήρια: Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ καραφλός; appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα