Αγριο έγκλημα και καταδίωξη στις ΗΠΑ: Νεκροί μία γυναίκα και ο δράστης

23:50 7/2/2018 - Πηγή: Protagon

Μία ακόμη τραγωδία με δύο θύματα σημειώθηκε την Τετάρτη σε εμπορικό κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών και συγκεκριμένα στη Φλόριντα, όταν ένας άντρας πυροβόλησε και σκότωσε μία γυναίκα στο χώρο του πάρκινγκ.

Ο δράστης φόρτωσε το πτώμα της γυναίκας στο αυτοκίνητο και επιχείρησε να διαφύγει οδηγώντας ανάποδα σε μεγάλη λεωφόρο του Παλμ Μπιτς, με συνέπεια να συγκρουστεί με άλλα τρία οχήματα, ενώ τον καταδίωκε η Αστυνομία.

Παρ’ όλα αυτά δεν παραδόθηκε, ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς, ένας εκ των οποίων σημάδεψε σωστά, ρίχνοντας στην άσφαλτο τον δολοφόνο της άτυχης γυναίκας.

lang="en" dir="ltr">#UPDATE This is the gun the suspect used in the homicide shooting of the female earlier this morning, 1600 Block of S. Dixie Highway, Lake Worth. pic.twitter.com/eN62ykFK1r

— PBSO (@PBCountySheriff) February 7, 2018

Πριν από αυτό, σύμφωνα με το NBC στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων είχαν καταφέρει να αιφνιδιάσουν τον δράστη, αλλά δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν. Τότε δέχθηκε τη σφαίρα ενός εκ των βοηθών του σερίφη. Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε μέσα στο Nissan Rogue το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης. Αρχικά, δεν διευκρινίστηκε αν ο δολοφόνος είχε κάποια σχέση με τη γυναίκα, ώστε να προσδιοριστούν τα κίνητρα της πράξης του.

Ο δράστης έγινε γνωστό ότι είχε πυροβολήσει νωρίτερα, χωρίς τραυματίσει κάποιον πολίτη και η Αστυνομία τον αναζητούσε.

Νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί ότι ο δράστης έκλεψε το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας.

The post Αγριο έγκλημα και καταδίωξη στις ΗΠΑ: Νεκροί μία γυναίκα και ο δράστης appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Protagon
Αγριο, ΗΠΑ, Νεκροί,agrio, ipa, nekroi