Koυκουλοφόροι εναντίον καθηγήτριας στο ΑΕΙ Πειραιά – Εσπασαν τράπεζες στη Χαλκοκονδύλη

Οι κουκουλοφόροι συνεχίζουν ανενόχλητοι τις επιθέσεις τους. Θύμα τους το πρωί της Πέμπτης έπεσε καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά, ενώ στην οδό Χαλκοκονδύλη έσπασαν υποκαταστήματα τραπεζών, σε μία ακόμη καταδρομική επίθεση.

Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ομάδα περίπου δέκα ατόμων εισέβαλε σε αίθουσα όπου έκανε μάθημα η καθηγήτρια Μαίρη Μπόση.

Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στην καθηγήτρια πετώντας της μπογιές, ενώ την απείλησαν ότι την επόμενη φορά «θα πάθει χειρότερα»!

Σε επικοινωνία του ραδιοφωνικού σταθμού ΘΕΜΑ 104,6 με την κυρία Μπόση, η καθηγήτρια περιέγραψε όσα τρομακτικά έζησε εν ώρα μαθήματος: «Δεν με χτύπησαν, ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς. Η αίθουσα έγινε χάλια με τις μπογιές και χρειάστηκε να διακόψουμε το μάθημα. Ηταν μια μικρή ομάδα που εισέβαλε, δεν μας είπαν ποιοι ήταν, ήταν μία από τις συνηθισμένες επιθέσεις».

Στην οδό Χαλκοκονδύλη ομάδα και πάλι 10 ατόμων έκανε καταδρομική επίθεση με βαριοπούλες σε δύο υποκαταστήματα τραπεζών. Αφού έσπασαν τα ATM και τις τζαμαρίες των τραπεζών, οι δράστες αποχώρησαν προς την πλευρά των Εξαρχείων.

The post Koυκουλοφόροι εναντίον καθηγήτριας στο ΑΕΙ Πειραιά – Εσπασαν τράπεζες στη Χαλκοκονδύλη appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα