Ο Ερντογάν απασφάλισε: Η Κομισιόν, τα €400 δισ. στην Ελλάδα και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος!

Θα πρέπει να το συνηθίσουμε. Ο Ταγίπ Ερντογάν βγαίνει κάπου στην Τουρκία και επιδίδεται σε λεονταρισμούς κάθε φορά δε προσπαθεί να ξεπεράσει τον προηγούμενο εαυτό του. Ετσι και το βράδυ της Τετάρτης, κατά την 46η ομιλία του στους τούρκους κοινοτάρχες στο προεδρικό μέγαρο στην Αγκυρα. Μίλησε για «ειρηνευτική επιχείρηση» στην Κύπρο το 1974 και κατηγόρησε –αν είναι δυνατόν!– τις Βρυξέλλες

και την Ευρωπαϊκή Ενωση για τη στήριξη που παρείχαν στην Ελλάδα, ένα κράτος-μέλος της ΕΕ δηλαδή, κατά τη διάρκεια της κρίσης!

«Το 1974 κατά την “ειρηνευτική επιχείρηση Κύπρου” με την επιχείρηση αποσιώπησης κατέστρεψαν ολόκληρο το σύστημά επικοινωνίας μας… Επικεφαλής αυτής της επιχείρησης ήταν οι δήθεν σύμμαχοί μας. Το κατέστρεψαν. Τι έγινε; Εμείς ιδρύσαμε την ASELSAN», είπε ο Ερντογάν, αναφερόμενος στην τουρκική αμυντική βιομηχανία.

«Πλέον η ASELSAN έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία που συμμετέχει στους διεθνείς διαγωνισμούς. Αυτοί οι κακοί γείτονες μας έκαναν να αποκτήσουμε περιουσία, μας έκαναν να αποκτήσουμε γνώση και να είμαστε σε θέση να παράξουμε όπλα», συνέχισε, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ.

Ο Ερντογάν εξαπέλυσε και νέα πυρά και κατά της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την πολιτική στήριξης της Ελλάδας που ακολουθεί.

Ο τούρκος πρόεδρος δεν φάνηκε έτσι να ικανοποιείται από το δεύτερο οικονομικό πακέτο 3 δισ. ευρώ που εγκρίθηκε για την Αγκυρα στο πλαίσιο της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας για το προσφυγικό.

«Η ΕΕ βοήθησε την Ελλάδα που χρεοκόπησε κατά την οικονομική κρίση… Τους έδωσαν 400 δισεκατομμύρια ευρώ. Κι όταν χώρες με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο έχουν προβλήματα, τους βοηθούν, φυσικά με ανταλλάγματα» παραπονέθηκε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν, για να συμπληρώσει:

«Οταν όμως η Τουρκία έχει προβλήματα τής γυρνάνε την πλάτη… Ακόμα και έτσι όμως, εμείς λέμε ότι θα κάνουμε θυσίες και θα αντέξουμε μόνοι μας».

Ερχεται Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Σε άλλη εκδήλωση, για την Υγεία, ο Ερντογάν εξέφρασε και την εκτίμηση ότι υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος!

«Οι ΗΠΑ χτίζουν είκοσι βάσεις στη Συρία, γεγονός που στρέφεται κατά της Ρωσίας και μπορεί να γίνει η αιτία για να ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί χρειάζονται οι αμερικανικές βάσεις στη Συρία, όπου υπάρχουν και δυνάμεις και της Ρωσίας και του Ιράν» ανέφερε ο τούρκος πρόεδρος.

Παράλληλα κάλεσε τους Τούρκους να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα».

Σύμφωνα με τον Ταγίπ Ερντογάν, «το τουρκικό έθνος δεν περίμενε ποτέ κανέναν στην ιστορία του και ό,τι πέτυχε, το πέτυχε με τη δύναμη της καρδιάς του».

Παράλληλα, επανέλαβε ότι η στρατιωτική επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» στην Αφρίν είναι «ειρηνευτική», και ότι πρώτο μέλημα της Τουρκίας είναι να μην πληγούν οι άμαχοι.

«Πλησιάσαμε λίγο στην Αφρίν. Ελπίζω, Αλλάχ θέλοντος, πως η Αφρίν θα έχει πέσει εξ ολοκλήρου έως το βράδυ» είπε.

The post Ο Ερντογάν απασφάλισε: Η Κομισιόν, τα €400 δισ. στην Ελλάδα και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα