Ζόρια – ΑΕΚ 0-1 LIVE: Ο Τάνκοβιτς σκόραρε και πάλι

22:08 5/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Ουκρανία από την Ζόρια και θέλει νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Μονόδρομος είναι για την ΑΕΚ η νίκη στην έδρα της Ζόρια, αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι

«κιτρινόμαυροι» αναζητούν την πρώτη τους νίκη σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά τον Σεπτέμβριο του 2017 και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα οδηγήσει σε πρόωρο αποκλεισμό, αφού το χάσμα που θα δημιουργηθεί από τη Λέστερ και τη Μπράγκα, τις άλλες δύο ομάδες του 7ου γκρουπ του Europa League, δεν θα καλύπτεται ούτε με… θαύμα.

Το κακό για την ΑΕΚ (που δεν θα έχει τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της σε αυτό το ματς) είναι ότι ακριβώς στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η Ζόρια, η οποία επίσης έχει ξεκινήσει με δύο ήττες τη διοργάνωση. Συνεπώς, από τα μεσάνυχτα Παρασκευής μόνο μία από τις δύο αντιπάλους θα έχει δικαίωμα στην ελπίδα.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Λέστερ θα υποδεχθεί την Μπράγκα, με τους Αγγλους να είναι το λογικό φαβορί για την νίκη, χωρίς η ισοπαλία να «χαλάει» κάποια από τις δύο ομάδες.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σκοτσέζος, Γουϊλιαμ Κόλουμ

To άρθρο Ζόρια – ΑΕΚ 0-1 LIVE: Ο Τάνκοβιτς σκόραρε και πάλι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα