Ζενίτ – Ολυμπιακός: Μεγάλο τρίποντο του Βεζένκοφ! (videos)

20:38 5/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την 7η αγωνιστική της Euroleague, με τη ρωσική ομάδα να επανέρχεται στη διοργάνωση μετά τις “περιπέτειες” με τον κορονοϊό.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και του Μάνου Παπαδόπουλου είχε ξεκινήσει με 2/2 στη διοργάνωση, πριν δει όλα τα παιχνίδια της να αναβάλλονται λόγω κορονοϊού, την ώρα που ο Ολυμπιακός

είναι μία από τις λίγες ομάδες που έχουν δώσει κανονικά όλους του αγώνες.

Οι Πειραιώτες είχαν κάνει μάλιστα εξαιρετική αρχή στη σεζόν, αλλά πλέον προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες και έχουν “πέσει” στο 6-6 στην κατάταξη της Euroleague.

Παρακολουθήστε LIVE το Ζενίτ – Ολυμπιακός από το Newsit.gr

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς το μοναδικό πρόβλημα στην αρχή της σεζόν, ήταν ο Ζαν Σαρλ Λιβιό, ο οποίος και έχει επιστρέψει πλέον στους αγώνες.

Από την πλευρά της, η Ζενίτ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Euroleague μετά τις 9 Οκτωβρίου, καθώς έκτοτε αναβλήθηκαν τα ματς με Βαλένθια, Αρμάνι και Παναθηναϊκό λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα έχει 5.000 κόσμο στο πλευρό της και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, προκειμένου να κάνει το 3/3 στη διοργάνωση. Οι Ρώσοι παρουσιάζονται πολύ ισχυροί τη φετινή σεζόν με ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη φετινή Euroleague.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το έργο του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικά δύσκολο στην Αγία Πετρούπολη.

To άρθρο Ζενίτ – Ολυμπιακός: Μεγάλο τρίποντο του Βεζένκοφ! (videos) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζενίτ – Ολυμπιακός, Μεγάλο, Βεζένκοφ,zenit – olybiakos, megalo, vezenkof