Βόλος – Παναθηναϊκός: Να βγάλει αντίδραση στη Super League πριν τις γιορτές

10:32 20/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο (19:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 1) και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα κι έτσι να πάει με.. καλή διάθεση στη διακοπή της Super League,

για τις γιορτές.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει νικηφόρο αγωνιστικό φινάλε στο 2023, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Βόλο , για την 15η αγωνιστική στη Super League.

Ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς “μετράει” δυο σερί… οδυνηρές ήττες. Η μία -από την Μακάμπι Χάιφα μέσα στη Λεωφόρο- που έφερε τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και η άλλη στην έδρα του Ατρομήτου (3-2) που συνδυάστηκε και την πτώση της ομάδας από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στη Super League.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως το διπλό αποτελεί μονόδρομο για τους φιλοξενούμενους, που αυτή τη στιγμή έχουν 31 βαθμούς και στα τελευταία πέντε ματς εντός κι εκτός συνόρων έχουν μετρήσει μία μόλις νίκη και τέσσερις ήττες!

Απ’ την άλλη, ο Βόλος (14β.) βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Προέρχεται από νίκη στην έδρα της Λαμίας, ενώ ηττήθηκε μέσα στην Τούμπα -για το Κύπελλο Ελλάδας- έχοντας μεγάλα διαιτητικά παράπονα. Στο ματς του πρώτου γύρου, το “τριφύλλι” είχε επικρατήσει με 3-0 μέσα στη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τους Χουάνκαρ, Βαγιαννίδη, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον. Ο Άνχελ Λόπεθ δεν έχει στη διάθεσή του τους Λούνα, Μπαριέντος, Σιαμπάνη και Παπαδόπουλο, την ώρα που ούτε ο, δανεικός από τον Παναθηναϊκό, Τρουιγέ, υπολογίζεται.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Βόλος: Κόστιτς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Ντέλετιτς, Μωραΐτης, Κόμπα, Γκαρσία

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης

Διαιτητής: Βεργέτης

Βοηθοί: Δημητριάδης, Απτόσογλου

4ος: Τσιάρας

VAR: Τσαγκαράκης, Σινιοράκης

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Super League:

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

17:00 Αρης – Λαμία

19:00 Βόλος ΝΠΣ – Παναθηναϊκός

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός

17:00 Πανσερραϊκός – ΑΕΚ

17:30 ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης

20:00 Κηφισιά – ΠΑΟΚ

20:30 Ατρόμητος – Ολυμπιακός

To άρθρο Βόλος – Παναθηναϊκός: Να βγάλει αντίδραση στη Super League πριν τις γιορτές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα