Διασωληνωμένος στην εντατική ο νεαρός που δέχτηκε σφαίρες έξω από καφενείο της Θεσσαλονίκης

09:30 20/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο άτυχος άντρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και διασωληνώθηκε στην εντατική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης παραμένει άφαντος μετά τους πυροβολισμούς…

Ο τραυματίας διασωληνώθηκε αλλά οι γιατροί εκτιμούν πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του. Οι πυροβολισμοί έξω από καφενείο στη Θεσσαλονίκη, τον έστειλαν σε νοσοκομείο μεταξύ ζωής και θανάτου. Υποβλήθηκε με επιτυχία σε

χειρουργική επέμβαση και πλέον αναρρώνει. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του επεισοδίου στους Αμπελόκηπους. Δράστης και θύμα ήταν Αλβανοί, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι υπήρχαν ανοιχτοί λογαριασμοί μεταξύ τους.

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, νοσηλεύεται ο 31χρονος από την Αλβανία που δέχθηκε πυροβολισμούς από άγνωστο άνδρα στους Αμπελόκηπους, το βράδυ της Τρίτης. Ο δράστης πυροβόλησε τον 31χρονο με πιστόλι και τον τραυμάτισε στη μηριαία αρτηρία.

Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο με ασθενοφόρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ ο 31χρονος χειρουργήθηκε επιτυχώς από τους γιατρούς του Ιπποκράτειου, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες μπήκε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σήμερα το πρωί.

Πηγές από το νοσοκομείο τονίζουν στο thestival.gr ότι η κατάσταση του τραυματία είναι σοβαρή, αλλά ευτυχώς δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Σημειώνεται πως κάτοικοι που είχαν βρει τον 31χρονο αιμόφυρτο στο έδαφος, λίγα δευτερόλεπτα μετά τους πυροβολισμούς, τόνισαν ότι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και κάλεσαν άμεσα το 166.

To άρθρο Διασωληνωμένος στην εντατική ο νεαρός που δέχτηκε σφαίρες έξω από καφενείο της Θεσσαλονίκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διασωληνωμένος, Θεσσαλονίκης,diasolinomenos, thessalonikis