Βίκτορ Οσιμέν: Το «παγωμένο» βλέμμα του επιθετικού της Νάπολι στον Γκαρσιά μετά το γκολ που σημείωσε

23:31 27/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Βίκτορ Οσιμέν έκανε το 2-0 στο ματς πρωταθλήματος της Νάπολι κόντρα στην Ουντινέζε και το βλέμμα που έριξε στον προπονητή του, Ρούντι Γκαρσιά, “προδίδει” το… ψυχροπολεμικό κλίμα που υπάρχει.

Ο Βίκτορ Όσιμεν είναι εξοργισμένος με το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok της Νάπολι και που διακωμοδούσε πέναλτι που έχασε σε ματς με την Μπολόνια (ακούγεται ένα γέλιο τη στιγμή που το χάνει από μια “πειραγμένη” φωνή).

Παρότι η συγκεκριμένη δημοσίευση στο μέσο κοινωνικής

δικτύωσης έχει διαγραφεί, ο μάνατζερ του Νιγηριανού επιθετικού άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προσφύγουν στα δικαστήρια εναντίον των «παρτενοπέι».

Μάλιστα, ο Νιγηριανός έφτασε σε σημείο να διαγράψει τις φωτογραφίες που έχουν σχέση με τη Νάπολι, από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Official Napoli TikTok account mocking Victor Oshimen with his penalty miss.pic.twitter.com/Q1o30pexkQ

— All Sportz (@Allsportztv) September 26, 2023

Την ίδια στιγμή, οι σχέσεις του Οσιμέν με τον προπονητή του, Ρούντι Γκαρσία, δεν βρίσκονται σε καλό σημείο. Ο Γάλλος τεχνικός δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει στο χορτάρι μια ανταγωνιστική Νάπολι. Παράλληλα, ο Κβαρτσκέλια και ο Νιγηριανός έχουν δείξει με τις αντιδράσεις τους σε διάφορα παιχνίδια στα οποία έγιναν αλλαγή.

Ο Κορσικανός τεχνικός είχε αντικαταστήσει τον Νιγηριανό επιθετικό -εν μέσω αποδοκιμασιών- στο προηγούμενο παιχνίδι των «παρτενοπέι», με τον παίκτη να εκφράζει τον εκνευρισμό του!

Ο Ρούντι Γκαρσία, όμως, τον επέλεξε κανονικά στην ενδεκάδα της Νπαπολι για το ματς με την Ουντινέζε! Ο Βίκτορ Οσιμέν διπλασίασε τα τέρματα της Νάπολι κόντρα στην Ουντινέζε και έριξε ένα παγωμένο βλέμμα στον προπονητή του.

To άρθρο Βίκτορ Οσιμέν: Το «παγωμένο» βλέμμα του επιθετικού της Νάπολι στον Γκαρσιά μετά το γκολ που σημείωσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίκτορ Οσιμέν, Νάπολι, Γκαρσιά,viktor osimen, napoli, gkarsia