Οι Πανθέοι: Ο Στάθης βρίσκει τον Βαλλίδη στο σπίτι του, όμως τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη

22:21 27/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Οι Πανθέοι», που θα προβληθεί την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο Κίτσος αποφασίζει να ξαναβρεθεί με τη Μάρμω, χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική που χρησιμοποίησε και εκείνη.

Οι Πανθέοι: Πέμπτη 28 Σεπτεμβίου 2023

Επεισόδιο 9: Ο Ανδρέας φτάνει εσπευσμένα στο γραφείο του Μεταξά, μέσα στην άγρια νύχτα και βρίσκει τον άνθρωπο της ασφάλειας νεκρό. Ο Μεταξάς υποψιάζεται πως στόχος ήταν ο ίδιος και ζητάει από τον Ανδρέα να μεταφέρουν τον νεκρό άντρα στην κλινική του, να γίνει η νεκροψία χωρίς να το μάθει κανείς και να τον

ενημερώσει για τα ευρήματα.

Ο Κίτσος αποφασίζει να ξαναβρεθεί με τη Μάρμω, χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική που χρησιμοποίησε και εκείνη. Στέλνει ένα μήνυμα και της ζητάει να τον βρει στο ξενοδοχείο της Νίνας. Η Μάρμω πηγαίνει και ο Κίτσος της προτείνει να παίξουν ένα παιχνίδι… «ανακάλυψης»!

Ο Στάθης σίγουρος ότι αυτή τη φορά θα καταφέρει να εκβιάσει τον Βαλλίδη και να αποσπάσει τα λεφτά που θέλει, πηγαίνει και τον βρίσκει στο σπίτι του. Εκεί όμως τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη), Σπύρος Σταμούλης (Στάθης Μονογιός), Μιχάλης Συριόπουλος (Γιάννης Μαρμάρης), Έλενα Τοπαλίδου (Δασκάλα), Αθηνά Μαξίμου (Μερόπη Μονογιού), Κώστας Φιλλίπογλου (Ιορδάνης Βαλλίδης), Παντελής Δεντάκης (Λουκάς Αυγουστάκης), Σμαράγδα Αδαμοπούλου (Ματούλα Γκανά), Χριστίνα Αλεξανιάν (Βέτα Πανθέου), Ελένη Καρακάση (Σεβαστή), Αλέξανδρος Μούκανος (Χρυσίνας), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Πέλλα Γκανά), Βίκυ Διαμαντοπούλου (Θάλεια Μονογιού), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Τέλης Βαλέριος), Κώστας Κονταράτος (Παναγής), Εύα Σιμάτου (Σοφία Στρατηγού), Αρετή Τίλη (Αλέκα Βαλλίδη), Ιφιγένεια Καραμήτρου (Λιάνα Πανθέου), Γιάννης Κατσιμίχας (Θωμάς Πανθέος), Θανάσης Ισιδώρου (Στέφανος Χρυσίνας), Κωνσταντίνος Ελματζίογλου (Ηλίας Γαζής), Γιάννης Ίτσιος (Δημήτρης), Βάλλια Παπαδάκη (Ουρανία)

Στο ρόλο του Βλάση Πανθέου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου

Σενάριο: Γιάννα Κανελλοπούλου

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου

Σύμβουλος Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Διονύσης Λαμπίρης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Κουνέλας

Ενδυματολόγος: Κωνσταντίνος Ζαμάνης

Σκηνογράφος: Αντώνης Χαλκιάς

Οργάνωση Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος

Εκτέλεση Παραγωγής: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.

To άρθρο Οι Πανθέοι: Ο Στάθης βρίσκει τον Βαλλίδη στο σπίτι του, όμως τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανθέοι, Στάθης, Βαλλίδη,pantheoi, stathis, vallidi