Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός 3-2 LIVE: Έβαλε "φωτιά" στο ματς ο Ιωαννίδης

21:46 30/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει “ζωντανό” για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μετά τις δύο σερί ήττες από τη Ρεν, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη θέση στη βαθμολογία του 6ου ομίλου του Europa League

και χρειάζεται δεύτερη νίκη επί της Βιγιαρεάλ για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης ή να βρεθεί πιο κοντά στην 3η θέση που οδηγεί στο Conference League.

Παρακολουθήστε LIVE το Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός από το Newsit.gr

Θυμίζουμε πως στους «16» του Europa League προκρίνεται η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας, η δεύτερη παίζει νοκ άουτ ματς με τις τρίτες από το Champions League και η τρίτη του ομίλου συνεχίζει στα νοκ άουτ του Conference League (διασταυρώνεται με τις δεύτερες των ομίλων της συγκεκριμένης διοργάνωσης).

Το ευχάριστο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πως, με εξαίρεση τους «γνωστούς» τραυματίες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, δεν έχει να διαχειριστεί άλλα προβλήματα.

Στο πρώτο ματς των δυο ομάδων -που είχε γίνει στο ΟΑΚΑ- ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 2-0. Η ευρωπαϊκή συνέχεια των “πρασίνων” ήταν όμως πτωτική, αφού ακολούθησε η εκτός έδρας ισοπαλία με την Μακάμπι Χάιφα και οι ήττες από την Ρεν.

Η βαθμολογία του ομίλου

1) Ρεν 12 (5)
2) Βιγιαρεάλ 6 (3)
3) Παναθηναϊκός 4 (4)
4) Μακάμπι Χάιφα 1 4)

To άρθρο Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός 3-2 LIVE: Έβαλε "φωτιά" στο ματς ο Ιωαννίδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός LIVE, Europa League,vigiareal – panathinaikos LIVE, Europa League