Europa League: Δεν τα κατάφεραν Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Έμειναν εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση

Άσχημο ξεκίνημα για τις ελληνικές ομάδες είχαμε νωρίτερα, καθώς ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ ηττήθηκαν από τη Φράιμπουργκ και τη Μπράιτον αντίστοιχα με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός συνέχειας του Europa League.

Πιο συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι βιώσαν οδυνηρή ήττα στη Γερμανία, καθώς έχασαν με 5-0 στο παγωμένο Φράιμπουργκ. Τα άσχημα ξεκίνησαν

από νωρίς για τους πειραιώτες καθώς ο Γκρέγκοριτς μόλις στο 3′ άνοιξε το σκορ, με τον ίδιο παίκτη να βρίσκει ξανά δίκτυα στο 8′ και στο 36′, κάνοντας ένα γρήγορο χατ-τρικ. Ο Σιλντίλια στο 42′ έκανε τέσσερα τα τέρματα των Γερμανών, με τον Ιάπωνα Ντόαν στο 77′ να κάνει το τελικό 5-0.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι αποκλείστηκαν από το Europa, με το ματς με την Τοπόλα να είναι ζωής και θανάτου για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στο Conference League.

Η ΑΕΚ απ’ την πλευρά της είχε τις φάσεις και τον έλεγχο του ματς με τη Μπράιτον, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να μετουσιώσει αυτή την υπεροχή στο τελικό αποτέλεσμα, καθώς ο Ζοάο Πέδρο με πέναλτι στο 55′ πλήγωσε τον ένωση στην OPAP Arena, με αποτέλεσμα να τη στείλει εκτός συνέχειας στη διοργάνωση και να παίξει και αυτή την πρόκριση στο conference στο τελευταίο ματς με τον Άγιαξ στην Ολλανδία.

Στις 22:00 ξεκινάει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ για το Europa League και του ΠΑΟΚ με την Άινραχτ για το Conference League,

Keywords
Τυχαία Θέματα