Παρτιζάν - Παναθηναϊκός 92-87 ΤΕΛΙΚΟ

21:30 30/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παρτιζάν για την 11η αγωνιστική της Euroleague. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται

σε μία από τις πιο καυτές έδρες της Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δοκιμάζεται μπροστά στο θερμό κοινό της Παρτιζάν στην 11η αγωνιστική της διοργάνωσης και θέλει να αποδείξει ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο, μετά τις τέσσερις σερί νίκες του.

Με ρεκόρ 6-4, οι πράσινοι θα ψάξουν ένα διπλό “δήλωση”, την ώρα που ο Παρτιζάν βρίσκεται στο 4-6 και “καίγεται” για τη νίκη, με δεδομένο ότι οι στόχοι της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι υψηλοί τη φετινή χρονιά.

Παρακολουθήστε LIVE το Παρτιζάν – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

Η “Stark Arena” αναμένεται να έχει για μια ακόμα φορά “καυτή” ατμόσφαιρα, με τον σέρβικο σύλλογο να έχει ανακοινώσει το sold out.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αποψινή αναμέτρηση τους τραυματίες Ερναγκόμεθ και Παπαπέτρου. Για την ομάδα του Ομπράντοβιτς, Πάντερ και Αβράμοβιτς συμμετείχαν στην προπόνηση της Τετάρτης (29.11), αλλά σε καμία περίπτωση δεν βρίσκονται σε… φουλ φόρμα.

Διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι οι Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία).

To άρθρο Παρτιζάν - Παναθηναϊκός 92-87 ΤΕΛΙΚΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρτιζάν – Παναθηναϊκός LIVE, 11η, Euroleague,partizan – panathinaikos LIVE, 11i, Euroleague