Το πάθος του Ντουράντ και ο εκνευρισμός στο φάουλ του Αντετοκούνμπο

10:01 16/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Κέβιν Ντουράντ βγήκε νικητής σε αυτή του την κόντρα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οδηγώντας τους Νετς στη νίκη επί των Μπακς (114-108) και στο 3-2 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής. Η στιγμή της έντασης μεταξύ των δυο παικτών και ο πανηγυρισμός του “KD”.

Το game 5 των Νετς με τους Μπακς για τα ημιτελικά της Aνατολικής Περιφέρειας ήταν στα τελευταία του δευτερόλεπτα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε μοιραίος για τους Μπακς, καθώς έχασε την μπάλα από τον Κέβιν Ντουράντ

στα 15,6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν στο 109-107 υπέρ των Νετς. Η μπάλα έφτασε στα χέρια του “KD” που… έσφιξε τη γροθιά, δείχνοντας το πάθος που είχε για να φτάσει στη νίκη.

Click4more: Η ιστορική εμφάνιση του Ντουράντ και τα τρίποντα «μαχαιριές»

Οι ηγέτες των δυο ομάδων είχαν μια ακόμα… στιγμή, πριν τη λήξη του ματς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στη γραμμή των βολών, αλλά αστόχησε, ο Μπλέικ Γκρίφιν έβγαλε.. εκτός φάσης τον Πι Τζέι Τάκερ, και ο Κέβιν Ντουράντ πήρε το ριμπάουντ.

Μίντλεντον και Αντετοκούνμπο του.. όρμηξαν, για να διεκδικήσουν την μπάλα, με τον “Greek freak” να τον παίρνει αγκαλιά, να του κάνει φάουλ και να αργεί να τον… ελευθερώσει, γεγονός που εκνεύρισε τον “KD”.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA on TNT (@nbaontnt)

 

To άρθρο Το πάθος του Ντουράντ και ο εκνευρισμός στο φάουλ του Αντετοκούνμπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντουράντ, Αντετοκούνμπο,ntourant, antetokounbo