Νετς – Μπακς: Η ιστορική εμφάνιση του Ντουράντ και τα τρίποντα «μαχαιριές»

09:29 16/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Οι Νετς αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία, Ίρβινγκ και με τον Χαρντεν να είναι αγωνιστικά ανέτοιμος. Ο Κέβιν Ντουραντ πήρε από τον… χέρι την ομάδα του Μπρούκλιν και την οδήγησε στο 3-2 επί των Μπακς, στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής στο ΝΒΑ.

Πραγματοποιώντας μια ιστορική εμφάνιση, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο προπονητής του, Στιβ Νας, ο Ντουράντ οδήγησε το Μπρούκλιν στη νίκη επί του Μιλγουόκι με 114-108 στο πέμπτο παιχνίδι

της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής περιφέρειας και έδωσε προβάδισμα στους Νετς με 3-2.

Ο Ντουράντ αγωνίστηκε και στα 48 λεπτά του παιχνιδιού, είχε 49 πόντους (12/14 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 13/16 βολές), 17 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 3 λάθη και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος με τουλάχιστον 45 πόντους, 15 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε αγώνα για τα play off.

Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά του αγώνα πήρε την ομάδα στις.. πλάτες του και πέτυχε “μεγάλα” τρίποντα. Να αναφέρουμε ότι ο “K.D.” πέτυχε 31 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Επόμενος αγώνας τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:30) στο Fiserv Forum, με το Μιλγουόκι να χρειάζεται τη νίκη ώστε να οδηγήσει τη σειρά σε έβδομο και τελευταίο παιχνίδι τα ξημερώματα της Κυριακής (03:30) στο Barclays Center.

To άρθρο Νετς – Μπακς: Η ιστορική εμφάνιση του Ντουράντ και τα τρίποντα «μαχαιριές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα