Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

09:16 19/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Ήλιος αναδύεται στον ηλιακό σου χάρτη αύριο και μια προσωπική νέα χρονιά ξεκινά. Αλλά λίγο πριν συμβεί, εμφανίζεται μια έκλειψη Ηλίου στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Αυτό το φεγγάρι δίνει μια ισχυρή ώθηση για

να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου με σημαντικό και δυνατό τρόπο.

Είναι η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων που θα συμβούν τα επόμενα δυο χρόνια που θα αλλάξει τη στάση σου απέναντι στην εργασία, τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Ενώ εστιάζεις στο παρελθόν -στο πως σε βοήθησε και πώς σε εμπόδισε, η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο σου αύριο θα σου υπενθυμίσει ότι η ζωή συνεχίζεται.

Δίδυμοι: Αύριο ο Ήλιος θα μεταβεί στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, αλλά πριν το κάνει εμφανίζεται μια έκλειψη στον κοινωνικό σου τομέα. Γεγονότα και περιστάσεις ανοίγουν τον δρόμο για νέα ξεκινήματα ίσως τερματίζοντας ένα μονοπάτι, μια φιλία ή μια σχέση.

Στο επίκεντρο τώρα βρίσκονται στόχοι που περιλαμβάνουν τη δικτύωση, τη σύνδεση με άλλους, την ένταξη ή την ενίσχυση των δεσμών σε ένα ομαδικό έργο. Θα επεξεργαστείς εκ νέου τις ρομαντικές σχέσεις τα επόμενα δυο χρόνια και αυτή είναι η πρώτη κοσμική ώθηση για να κάνεις αλλαγές.

Καρκίνος: Οδεύουμε προς μια Ηλιακή έκλειψη που είναι η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων που ανακινούν τα οράματα σου για την πορεία της ζωής σου. Έχεις ξεκάθαρη εικόνα της καριέρας σου και των στόχων σου.

Η σωστή ισορροπία μεταξύ κοσμικών και προσωπικών στόχων θα είναι ένα μεγάλο θέμα τα επόμενα δυο χρόνια και αυτή η έκλειψη φέρνει την πρώτη κοσμική ώθηση προς τον καθορισμό του ποια είσαι, τι κάνεις και πως συνεισφέρεις. Καθώς προχωράς θα αναπτύξεις νέα σχέδια. Είναι καιρός να επεξεργαστείς ξανά τα στοιχεία της προσωπικότητας σου που προβάλλεις στην κοινωνία κι αν χρειάζονται αλλαγές θα τις κάνεις.

Λέων: Ο Ήλιος θα περάσει αύριο στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου, και σε βάζει σε μια πιο φιλόδοξη φάση. Λίγο πριν συμβεί όμως, μια έκλειψη Ηλίου συμβαίνει στον τομέα του πνεύματος σου που είναι ισχυρή.
Θα ξεφύγεις από το παρελθόν με κάποιον τρόπο κι αυτό θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τον δρόμο για μια νέα αρχή.

Είναι η πρώτη από ένα σύνολο εκλείψεων που θα συμβούν τα επόμενα δυο χρόνια στον άξονα επικοινωνίας, της μάθησης και της μεταφοράς. Ως σύνολο θα σε προτρέψουν να κάνεις σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο συνδέεσαι, μαθαίνεις και προωθείς τον εαυτό σου. Οι μέρες της έκλειψης μπορεί να είναι συναισθηματικά εξαντλητικές αλλά τα κίνητρα αναδομούνται αργά και σταθερά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τετάρτη 19 Απριλίου 2023,tetarti 19 apriliou 2023