Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 09 Οκτωβρίου 2020

04:32 9/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 09 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα πιθανά να νιώσεις μια πίεση προκειμένου να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση, καθώς ένα παλιό πρόβλημα επανεμφανίζεται. Ο οπισθοδρομικός Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα το πρωί και μπορεί να νιώσεις λίγο

άβολα. Κάνε το καλύτερο δυνατόν για να αντιδράσεις με ήρεμο και πρακτικό τρόπο. Για κάποιο λόγο η ασφάλεια της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου κλονίζεται. Εσύ που είσαι μόνη, πρέπει να δείξεις ωριμότητα απέναντι σε μια νέα γνωριμία.

Ταύρος: Μπορεί να υπάρξει περισσότερη ανήσυχη ενέργεια σήμερα για να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου το πρώτο μισό της ημέρας, ενώ κατόπιν και όσο περνούν οι ώρες χαλαρώνεις. Μια διαφορά απόψεων μπορεί να σε ενοχλήσει περισσότερο από όσο θα έπρεπε κυρίως στα εργασιακά. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση η οποία προσωρινά σου δημιουργεί ανασφάλεια, δεν χρειάζεται να οδηγηθείς σε λανθασμένες ενέργειες με τόση βιασύνη. Εσύ που είσαι μόνη, εύκολα μπορείς να παρασυρθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Δίδυμοι: Οι επικοινωνίες σήμερα τείνουν να στρέφουν την προσοχή σου στα βαθύτερα ζητήματα ή αναζητήσεις σου. ‘Ισως είναι καιρός να απαλλαγείς από μια συνήθεια που απλώς δεν σε βοηθάει αλλά είναι απλή. Προσπάθησε να διατηρήσεις τη νηφαλιότητά σου προκειμένου να αποφύγεις κοντόφθαλμες αποφάσεις. Άθελά σου η συμπεριφορά σου απέναντι στον αγαπημένο σου γίνεται προκλητική. Εσύ που είσαι μόνη, συζήτησε με κάποιο έμπιστο σου άτομο τα όσα σε απασχολούν.

Καρκίνος: Ίσως σήμερα να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποια διαπραγμάτευση που άθελά σου να γίνεις ιδιαίτερα απαιτητική και να προκαλέσεις συγκρούσεις. Η ανταλλαγή απόψεων και συζητήσεων πιθανά να φέρει τους φόβους σου στην επιφάνεια. Οι εξελίξεις στα εργασιακά πιθανά να μην είναι αυτές που περίμενες, όμως θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Γεφύρωσε τις συναισθηματικές αποστάσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι στα ίδια λάθη που στο παρελθόν σε πλήγωσαν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 09 Οκτωβρίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα