Θα ενωθούν ξανά τα «Κακά Κορίτσια»; Η Λίζι Κάπλαν δεν λέει «όχι» σε μια συνέχεια της ταινίας

10:14 30/11/2022 - Πηγή: NewsIt

«Τα κακά κορίτσια» («Mean Girls») του 2004 ίσως ενωθούν ξανά. Ένα από αυτά και συγκεκριμένα η ηθοποιός, Λίζι Κάπλαν δεν θα έλεγε όχι για ακόμα μια ταινία, όπου θα επαναλάβει τον ρόλο της ως Τζάνις Ίαν.

Μιλώντας στο Grazia USA, η ηθοποιός τόνισε πως σίγουρα δεν θα έλειπε από μια ενδεχόμενη νέα ταινία, αν και έχει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το αν χρειάζεται να υπάρξει συνέχειά της.

«Φυσικά θα ήθελα να είμαι μέρος της. Θα ήμουν ηλίθια αν

δεν συμμετάσχω. Αλλά για μένα μου φαίνεται ότι το “Mean Girls” είχε μια πολύ καλή αρχή, μέση και τέλος. Δεν ξέρω τι έχει απομείνει να ειπωθεί από την ιστορία» είπε.

Η συμπρωταγωνίστρια της Κάπλαν, Λίντσεϊ Λόχαν, είχε επίσης εκφράσει την επιθυμία της να κάνει ακόμα μία ταινία “Mean Girls”, λέγοντας στον Άντι Κοέν τον Απρίλιο του 2020 ότι «θα ήταν όνειρό μου να επιστρέψω και να γυρίσω ένα sequel».

Μια νέα ταινία «Mean Girls» βρίσκεται μάλιστα ήδη στα σκαριά, διασκευάζοντας το μιούζικαλ του 2018 που ήταν υποψήφιο για Tony. Το ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στην μιούζικαλ εκδοχή του «Mean Girls», όπως και η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

To άρθρο Θα ενωθούν ξανά τα «Κακά Κορίτσια»; Η Λίζι Κάπλαν δεν λέει «όχι» σε μια συνέχεια της ταινίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακά Κορίτσια, Λίζι Κάπλαν,kaka koritsia, lizi kaplan