Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Μετά το δυστύχημα του Παντελή, κάνουμε δεύτερες και τρίτες σκέψεις για έναν άνθρωπο»

Για την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι, τη σχέση με και τη σύγκριση με τον αδελφό του, Παντελή, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, μίλησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

«Μου άρεσε η κιθάρα πολύ από μικρός και με έγραψαν οι γονείς μου στο ωδείο από 7-8 χρονών. Φυσικά με ενέπνευσε και ο Παντελής και ο πατέρας μου. Είχα ως στόχο και ως όνειρο να μπω κάποια στιγμή στην ορχήστρα του Παντελή. Σιγά-σιγά αγάπησα και το τραγούδι» δηλώνει

ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Πώς διαχειρίζεται το όνομα και τη σύγκριση με τον αδελφό του; «Θα κάνω αυτό που αγαπάω και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για αυτό, θα δουλέψω. Αν δεν έκανα κάτι καλά, δεν θα με σύγκριναν με τον Παντελή» απαντά ο νεαρός τραγουδιστής.

«Μετά το δυστύχημα του Παντελή είμαστε πολύ πιο επιφυλακτικοί, κάνεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις για έναν άνθρωπο» εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ενώ τονίζει ότι για την οικογένειά του, ο αδελφός του δεν έχει φύγει, αφού τον συζητάνε καθημερινά και τον ακούνε στο ραδιόφωνο. «Δεν ισχύει αυτό που λένε ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός. Για εμάς είναι σαν χθες».

Όπως αποκάλυψε υπάρχει ακόμη ακυκλοφόρητο υλικό του Παντελή Παντελίδη, το οποίο θα προσπαθήσουν να κυκλοφορήσουν στο μέλλον.Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωνσταντίνος Παντελίδης, Μετά, Παντελή,konstantinos pantelidis, meta, panteli