Συμπλοκή Ρομά με καραμπίνες στα Διαβατά Θεσσαλονίκης – Βγήκε να δει τι συμβαίνει και «έφαγε» σκάγια

16:47 19/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Παραλίγο τραγωδία στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Ένας 40χρονος κάτοικος τραυματίστηκε κατά λάθος από σκάγια καραμπίνας στη διάρκεια συμπλοκής ομάδας Ρομά.

«Βγήκε έξω από το σπίτι στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και είδε επτά οκτώ Ρομά με καραμπίνες. Τότε ένα άτομο, την ώρα που πήγε να βάλει την καραμπίνα στον ώμο του αυτή εκπυρσοκρότησε κατά λάθος και τραυμάτισε τον 40χρονο στα γεννητικά του όργανα», ανέφερε ο

πρόεδρος της κοινότητας, Σταύρος Καβατζίδης.

«Κοιμόταν με τα ανήλικα εγγόνια του και άκουσε φασαρίες Ήταν οκτώ άτομα με καραμπίνες έξω από το σπίτι του», πρόσθεσε στο ThessToday.gr, συμπληρώνοντας ότι από τις σφαίρες έσπασαν και τα τζάμια κτιρίων και αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες δεν είχαν ως στόχο τον 40χρονο, αλλά, έναν άλλον άνδρα. Όταν, λοιπόν, έφτασαν έξω από το σπίτι του ανθρώπου, αυτός βγήκε στον δρόμο για να δει τι ακριβώς είχε συμβεί. Εκεί εκτυλίχθηκε η δραματική στιγμή για τον ίδιο, καθώς πυροβολήθηκε κατά λάθος στα γεννητικά του όργανα.

Η ένοπλη συμπλοκή συνεχίστηκε και ο αρχικός στόχος των δραστών, ένας 24χρονος, τραυματίστηκε επίσης από σκάγια και μεταφέρθηκε και εκείνος στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο, να μην εμπνέει ανησυχία.

Από την πρώτη συμπλοκή ο 40χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ η 8χρονη εγγονή του γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς τα σκάγια πέρασαν χιλιοστά από το πρόσωπό της.

Ωστόσο, στο μέτωπο φέρει εκδορές, με αποτέλεσμα να διακομιστεί και εκείνη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

To άρθρο Συμπλοκή Ρομά με καραμπίνες στα Διαβατά Θεσσαλονίκης – Βγήκε να δει τι συμβαίνει και «έφαγε» σκάγια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα