Τρισάγιο στα Φυλακισμένα Μνήματα την ώρα ταφής της Βασίλισσας Ελισάβετ (pics)

Τρισάγιο στα Φυλακισμένα Μνήματα τέλεσε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο την ώρα που μεταδιδόταν η διαδικασία ταφής της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ΕΛΑΜ μετξαξύ άλλων αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι η Ελισάβετ, παρά τις εκκλήσεις για απονομή χάρης τότε, ΠΟΤΕ δεν άλλαξε την απόφαση της για απαγχονισμό του Ευαγόρα Παλληκαρίδη και ΠΟΤΕ δεν ζήτησε τουλάχιστον συγνώμη.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ

Την ώρα που μεταδιδόταν η διαδικασία ταφής της Βασίλισσας Ελισάβετ

στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε την τέλεση τρισάγιου στα Φυλακισμένα Μνήματα, στον χώρο, που η εκλιπούσα, με την γραπτή άδεια και οδηγία της, απαγχονίστηκαν Ήρωες, νεαρά παιδιά του Εθνικοαπελευθερωτικού μας αγώνα 1955 – 59.

Η Ελισάβετ, παρά τις εκκλήσεις για απονομή χάρης τότε, ΠΟΤΕ δεν άλλαξε την απόφαση της για απαγχονισμό του Ευαγόρα Παλληκαρίδη και ΠΟΤΕ δεν ζήτησε τουλάχιστον συγνώμη…

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: την ώρα που οι παγκόσμιοι ηγέτες υποβάλλουν στο Λονδίνο τα σέβη τους στην βασιλική οικογένεια και τιμούν την βασίλισσα, εμείς επιλέξαμε να τιμήσουμε τους δικούς μας βασιλιάδες, που έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, για την ελευθερία της Κύπρου!

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και εψάλη ο Εθνικός μας Ύμνος.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ οι Ήρωες μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα