Στα χέρια των φιλορώσων αυτονομιστών τα κυβερνητικά κτίρια του Λουγκάνσκ

06:13 18/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Οι υποστηριζόμενοι από τη Ρωσία αυτονομιστές αντάρτες της – αναγνωρισμένης από τη Μόσχα – Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ, στην περιοχή Ντονμπάς της Ουκρανίας, πήραν τον έλεγχο των κυβερνητικών κτιρίων της πόλης Rubizhne.

Ένας ένοπλος στρατιώτης των αυτονομιστών που υποστηρίζει η Ρωσία, ακούγεται να λέει σε βίντεο που ανέβηκε στα social media από το επίσημο κανάλι της Λαϊκής Πολιτοφυλακής

της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ (LPR): «Βρισκόμαστε δίπλα στη διοίκηση της πόλης Rubizhne. Η σημαία του (LPR) κυματίζει εδώ τώρα Αυτό σημαίνει για τους ντόπιους ότι, αν ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα, τότε είναι στο τελικό του στάδιο».

The flag of the LPR is raised over the administration of Rubizhne pic.twitter.com/XzmOZHpciA

— wHiTe_TrAsH truth is a weapon (@GuntARalph) March 18, 2022

Σε ένα άλλο βίντεο, ο ίδιος φαίνεται να στέκεται στο γραφείο του δημάρχου της πόλης και να τοποθετεί τη σημαία του LPR στην οροφή του κτιρίου. Μάλιστα, στο βίντεο ακούγεται μια έκρηξη, η οποία, όπως λέει ο στρατιώτης «είναι βομβαρδισμός από την ουκρανική πλευρά».

Rubizhne falls to Russian Forces/LPR pic.twitter.com/lraRcQHlWZ

— OlaWaveNews (@WaveOla) March 17, 2022

Υπενθυμίζεται ότι το Λουγκάνσκ είναι μία από τις δύο περιοχές που υποστηρίζονται από τη Ρωσία, μαζί με το Ντόνετσκ και χωρίζονται σε περιοχές που ελέγχει η Ουκρανία και σε περιοχές που ελέγχουν οι φιλορώσοι αυτονομιστές αντάρτες.

To άρθρο Στα χέρια των φιλορώσων αυτονομιστών τα κυβερνητικά κτίρια του Λουγκάνσκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα