Οι Ρώσοι απήγαγαν τον δήμαρχο της Βελικομπουρλούσκα, Βίκτορ Τερεστσένκο, καταγγέλλουν οι ουκρανικές αρχές

00:46 18/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Σύμφωνα με τις αρχές της Ουκρανίας, οι δυνάμεις της Ρωσίας προχώρησαν σε ακόμα μια απαγωγή δημάρχου, αυτή τη φορά αυτού της Βελικομπουρλούσκα, μιας μικρής κωμόπολης της χώρας.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της περιφερειακής κρατικής διοίκησης του Χαρκόβου της Ουκρανίας και μετέδωσε το CNN χθες Πέμπτη (17.3.2022), ο δήμαρχος της κωμόπολης, Βίκτορ Τερεστσένκο, έπεσε θύμα απαγωγής.

The Russian army kidnapped Victor Tereshchenko, the head

of the Velikoburluk community in Kharkiv region, the governor said.#Ukraine #Russia #UkraineUnderAttack

Alexander Khrebet/Олександр Хребет (@AlexKhrebet) March 17, 2022

Russians increase their terror tactics in Ukraine. They abducted Viktor Tereshchenko, Ukrainian town head of the Velykoburlytsk, Kharkiv Oblast – at least 3rd mayor abducted.
Russians expected collaboration with locals, having false assumptions about them. https://t.co/Bvf1Yo4AjA pic.twitter.com/ZpVskvYsuz

— Euromaidan Press (@EuromaidanPress) March 17, 2022

Πρόκειται για την τέταρτη απαγωγή δημάρχου που καταγγέλλουν οι ουκρανικές αρχές ως έργο των ρωσικών δυνάμεων. Ωστόσο, ο πρώτος δήμαρχος που απήχθη, αυτός της Μελιτόπολης, αφέθηκε ελεύθερος και μίλησε με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος.

To άρθρο Οι Ρώσοι απήγαγαν τον δήμαρχο της Βελικομπουρλούσκα, Βίκτορ Τερεστσένκο, καταγγέλλουν οι ουκρανικές αρχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλεμος, Ουκρανία, Απήγαγαν, Βελικομπουρλούσκα,polemos, oukrania, apigagan, velikobourlouska