Σοβαρό τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού - Μετωπική ΙΧ με ταξί - Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της

07:11 3/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Απίστευτο τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού, λίγο μετά την έξοδο της Αττικής Οδού, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (03.11.2022), με αποτέλεσμα δυο άνθρωποι να τραυματιστούν. Μια γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της. 

Το σοβαρό τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και άγνωστο γιατί, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η τραυματισμένη οδηγός, κινούνταν ανάποδα στο ρεύμα προς Αθήνα

και συγκρούστηκε με ταξί. Η μετωπική σύγκρουση, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έγινε λίγο μετά την έξοδο της Αττικής Οδού προς τη λεωφόρο Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, οι οδηγοί του αυτοκινήτου και του ταξί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να τους βγάλουν. 

Μια γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε σε νοσοκομείο. 

Χωρίς τις αισθήσεις της #απεγκλωβίστηκε γυναίκα και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της Λεωφόρου Κατεχάκης ( έξοδος Αττικής οδού), στο δήμο Παπάγου- Χολαργού. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 3, 2022

Προανάκριση για της συνθήκες της σύγκρουσης διενεργεί η Τροχαία Αττικής.  

To άρθρο Σοβαρό τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού - Μετωπική ΙΧ με ταξί - Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοβαρό, Υμηττού – Αυτοκίνητο, – Δυο,sovaro, ymittou – aftokinito, – dyo