Σοβαρά επεισόδια στη Χαλκιδική με τραυματισμούς ποδοσφαιριστών

13:40 6/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Σε μία περίοδο που το ελληνικό ποδόσφαιρο διαδηλώνει κατά της βίας, μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική είχαμε σοβαρά επεισόδια και τραυματισμούς, σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, στην αναμέτρηση Κασσάνδρα – Γαλάτιστα, για τα Play Out της Α1 κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος,

μία φάση για πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής, έφερε διαμαρτυρίες από παίκτες και παράγοντες των γηπεδούχων, αλλά και την εισβολή οπαδών.

Όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, ακολούθησε προσωρινή διακοπή στην οποία και ξυλοκόπησαν τον προπονητή της Γαλάτιστας, Γιάννη Κάρτα. Ο τελευταίος αποχώρησε αιμόφυρτος από το γήπεδο και μετέβη στο νοσοκομείο Πολυγύρου, ενώ στο πανδαιμόνιο που κράτησε για μερικά λεπτά τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο ποδοσφαιριστής Φώτης Ρίτσα της Κασσάνδρας, και χτυπήθηκαν κι άλλοι παίκτες εκατέρωθεν.

«Ήταν μια παράνοια αυτό που έγινε, δεχθήκαμε επίθεση από αγνώστους, σε κάποια στιγμή έβλεπα μόνο ανθρώπους με άγνωστα μπουφάν γύρω μου. Πραγματικά είναι ντροπή αυτό που συνέβη», σχολίασε σχετικά ένας από τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, ο Κώστας Σουάνης.

Αξίζει να σημειωθεί η τραγική ειρωνεία ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με άπαντες να τηρούν ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη, θύμα της βίας μεταξύ οπαδών.

To άρθρο Σοβαρά επεισόδια στη Χαλκιδική με τραυματισμούς ποδοσφαιριστών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοβαρά, Χαλκιδική,sovara, chalkidiki