Ο Τσάβι εξήγησε γιατί «έκοψε» τον Ντάνι Άλβες από την ευρωπαϊκή λίστα της Μπαρτσελόνα

12:01 6/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Ντάνι Άλβες εμφανίζεται έξαλλος από την απόφαση του άλλοτε συμπαίκτη του και νυν προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, για το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας για τα παιχνίδια στο Europa League.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός επέστρεψε στη Βαρκελώνη δεχόμενος μεγάλο “μαχαίρι” στις απολαβές του για να φορέσει ξανά τη φανέλα των “μπλαουγκράνα”, αλλά η απόφαση του Τσάβι τον… προσγείωσε απότομα. Ο ίδιος ο Καταλανός

τεχνικός πάντως, έκανε λόγο για άδικη απόφαση, εξηγώντας το σκεπτικό του.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: «Νιώθω άσχημα γι’ αυτή την απόφαση. Όποια απόφαση και αν έπαιρνα θα ήταν δύσκολη για εμένα και την ομάδα. Διαλέξαμε τον Ντάνι Άλβες, λόγω της θέσης. Και αυτό γιατί πιστεύουμε ότι στο δεξιό άκρο της άμυνάς μας έχουμε περισσότερες επιλογές σε σχέση με την επίθεση! 

Καταλαβαίνω την αντίδραση του Ντάνι. Όντως, ήταν άδικο για εκείνον. Έπρεπε, όμως, να διαλέξω έναν από τους νέους παίκτες. Όχι, όμως, σύμφωνα με το ταλέντο του, αλλά, σύμφωνα με τη θέση στην οποία αγωνίζεται».

Xavi: “Era una decisión difícil de tomar. Elegimos a Dani Alves por la posición” pic.twitter.com/6vYRu0IEOr

FC Barcelona (@FCBarcelona_es) February 5, 2022

To άρθρο Ο Τσάβι εξήγησε γιατί «έκοψε» τον Ντάνι Άλβες από την ευρωπαϊκή λίστα της Μπαρτσελόνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα