Παράδεισος των κυριών: Ο Πάρης βγαίνει εκτός ορίων με τη συμπεριφορά του Αποστόλη

13:15 20/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Παράδεισος των κυριών» που θα προβληθεί απόψε, Πέμπτη 20 Απριλίου, στις 20:00.

Ο Άγης θέλει να παραδοθεί στην αστυνομία για την δολοφονία της Ντέπυς και η Βικτώρια προσπαθεί να τον αποτρέψει…

Ένας τραγικός θάνατος γίνεται η αφορμή να αποδείξει ο Χριστόφορος στο γιο του τι είναι διατεθειμένος να κάνει για εκείνον. Οι Μπουραντάδες περνούν μία από τις πιο δύσκολες περιόδους που έζησαν ποτέ, ενώ η Βικτώρια προσπαθεί να ελιχθεί στην τεταμένη αυτή κατάσταση με κάθε τρόπο, προκειμένου να προστατεύσει τον Άγη.

Την ίδια

ώρα, στο σπίτι των Βασιλείου η επικίνδυνα κλιμακούμενη ένταση κορυφώνεται, όταν ο Αποστόλης προβαίνει σε μια πράξη εις βάρος της Όλγας που όμοιά της δεν έχει επιχειρήσει στο παρελθόν. Ο Πάρης ανήσυχος σπεύδει να βοηθήσει, αλλά η αμείλικτη στάση του πατέρα του τον αναγκάζει να βγει εκτός ορίων.

Παράλληλα, οι νέες πληροφορίες που ήρθαν στο προσκήνιο θέτουν στον Ντίνο ένα παράξενο δίλημμα, το οποίο θολώνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις που είχε λάβει για τη ζωή του.

Ποια καθοριστική απόφαση παίρνει η Μιράντα για το δεσμό της με τον Ντίνο; Τι θα αποκαλύψει ο Σωτήρης σε σχέση με τον θάνατο που ερευνά;

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv.

To άρθρο Παράδεισος των κυριών: Ο Πάρης βγαίνει εκτός ορίων με τη συμπεριφορά του Αποστόλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παράδεισος, Πάρης, Αποστόλη,paradeisos, paris, apostoli