Παπαγγελόπουλος: Με έχουν φάει τα ξενύχτια – Και νεκρός θα έλθω σαν τον Ελ Σιντ

12:02 17/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της προανακριτικής με τον Δημήτρη Τσοβόλα συνήγορο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου να θέτει θέμα ακυρότητα της κλήσης και να ζητάει κατάθεση κατ αντιπαράσταση με Σαμαρά

«Επιμένουμε στην ακυρότητα της κλήσης. Επιμένουμε στην κλήτευση βασικών μαρτύρων όπως οι εισαγγελείς Ζαγοραίος και Καλούδης οι οποίοι είναι ουσιώδεις μάρτυρες. Και επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι  πρέπει να κληθεί και ο μηνυτής μας ο κ. Σαμαράς.  Και για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση. Επίσης να κληθούν Παπαδάκου, και Φιλιππάκης.

Θα ξεχάσουμε τα νομικά εδώ μέσα. Ποια διάταξη προβλέπει ότι δεν μπορούν να κληθούν ως μάρτυρες; Η εξέταση του μάρτυρα δεν είναι ανακριτική πράξη».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατήγγειλε πως η δίωξή του είναι προαποφασισμένη. «Ο Ρασπούτιν ήταν μόνο στην διεστραμμένη σκέψη της Ράϊκου», είπε.

Όσον αφορά στην διαδικασία είπε: «Οι ρυθμοί για την ανάγνωση του υλικού είναι εξαντλητικοί. Θα είμαι σαφής και λιτός. Θέλω όμως να πω ότι επειδή ξενυχτώ για να διαβάσω όλα αυτά τα έγγραφα και επειδή είμαι μιας κάποιας ηλικίας πρέπει να δεσμεύσω τους κληρονόμους, εάν μου συμβεί κάτι λόγω αυτής της ταλαιπωρίας, να στραφούν εναντίον αυτής της Επιτροπής. Ακούγεται ως ευφυολόγημα αυτό αλλά έχει μεγάλη δόση αληθείας».

Σύμφωνα επίσης με πηγές από την προανακριτική είπε: «Και νεκρός θα έρθω. Σαν τον Ελ Σιντ. Τι ξενύχτι θα με φάει κι εμένα και τον Τσοβόλα. […] Και ο κ. Τσοβόλας πιο ακμαίος είναι από εμένα αλλά έτσι όπως πάτε θα μας εξοντώσετε και τους δυο. Ε, γι’ αυτόν θα μείνει πίσω η κόρη του να τον υπερασπισθεί».

To άρθρο Παπαγγελόπουλος: Με έχουν φάει τα ξενύχτια – Και νεκρός θα έλθω σαν τον Ελ Σιντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα