Ολυμπιακός: Στο ερυθρόλευκο “ραντάρ Πέτροβιτς και Εντουάρντο!

11:03 17/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Ενδιαφέρον για την περίπτωση του χαφ του Ερυθρού Αστέρα, Ντιέγκος Πέτροβιτς και γι’ αυτή του Βραζιλιάνου μέσου, Εντουάρντο Ενρίκε, φέρεται να δείχνει ο Ολυμπιακός.

Στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού φαίνεται να βρίσκονται οι Ντιέγκος Πέτροβιτς και Εντουάρντο Ενρίκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού

αθλητικού Τύπου.

Σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή” οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν την περίπτωση του 21χρονου χαφ του Ερυθρού Αστέρα. Ο Πέτροβιτς είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στα ματς που έδωσαν οι Πειραιώτες με την ομάδα του Βελιγραδίου, στους ομίλους του Champions League και φέρεται να βρίσκεται στη λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και κάποιων ισπανικών ομάδων.

Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα «Φως των Σπορ» επικαλείται πληροφορίες από την Πορτογαλία και αναφέρει ότι το όνομα του Εντουάρντο Ενρίκε βρίσκεται στα μετεγγραφικά πλάνα των Πειραιωτών. Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε φτάσει πολύ κοντά στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και τελικά πήγε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας από την Ιντερνασιονάλ.

Η περίπτωση αυτή όμως φαίνεται πως… συνδέεται με την πιθανότητα αποχώρησης παίκτη από το “ερυθρόλευκο” κέντρο. Θυμίζουμε ότι ο Μαντί Καμαρά έχει μπει στο “στόχαστρο” ομάδων από Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία. Αυτή τη στιγμή, πάντως, δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση από την πλευρά του Ολυμπιακού, για τον διεθνή μέσο από τη Γουϊνέα.

To άρθρο Ολυμπιακός: Στο ερυθρόλευκο “ραντάρ Πέτροβιτς και Εντουάρντο! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα