Λάκης Γαβαλάς για το επεισόδιο με μοναχούς: Θέλω να καταδικαστούν, είναι τέρατα

Νέες δηλώσεις αναφορικά με το επεισόδιο που είχε με μοναχούς στο αεροδρόμιο, όταν τον ρώτησαν αν είναι «άντρας ή γυναίκα» έκανε ο Λάκης Γαβαλάς.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», o γνωστός σχεδιαστής ζήτησε την καταδίκη τους, χαρακτηρίζοντάς τους «τέρατα», ενώ για το περιστατικό και τους χαρακτηρισμούς που άκουσε απάντησε ότι μπορεί ο ίδιος να μπορεί να το διαχειριστεί ως μεγάλος άνθρωπος, αλλά κάποια παιδιά που τους λένε τέτοια πράγματα «αυτοκτονούν γιατί

θεωρούν ότι η κοινωνία τους έχει πετάξει».

«Θέλω να καταδικαστούν, είναι τέρατα», επιμένει ο Λάκης Γαβαλάς

«Μπαίνω στο VIP lounge, με το που αφήνω τις τσάντες μου είναι 3 ιερείς και ο ένας γυρνάει και μου λέει 'είσαι άντρας η γυναίκα;". Εγώ παθαίνω σοκ και πηγαίνω παίρνω το κινητό μου και του λέω "ξαναπές το". Μου λέει "τι είσαι εσύ Έλληνας;". Μπαίνω μέσα στο αεροπλάνο και αρχίζουν να φωνάζουν "που…". Εάν δεν είχα καθυστερήσει στο αεροπλάνο, θα είχα πει στον πιλότο να τους κατεβάσει και να τους συλλάβουν κατευθείαν! Θα ήθελα να ξέρω πως είναι δυνατόν να μιλάνε έτσι στον κόσμο; Δεν σέβονται τίποτα. Εγώ είμαι μεγάλος άνθρωπος μπορώ να τα βγάλω πέρα.. μα συγχυστώ λίγο και να μου περάσει. Πόσα παιδιά, τους λένε τέτοια πράγματα και αυτοκτονούν, γιατί θεωρούν ότι η κοινωνία τους έχει πετάξει;», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς και συνέχισε:

«Αυτοί είναι τέρατα, το λέω, το δηλώνω και θέλω να καταδικαστούν. Εγώ που είμαι άνθρωπος του Θεού θέλω να μου απαλύνουν αυτό που μου συνέβη. Έχουν τον δαίμονα μέσα τους, δεν μπορώ να έχουν το Θεό. Εγώ τι έπρεπε να πω όταν βλέπω ιερά με τα χρυσά; Να του πως εσύ είσαι για το σόου του Γακαλιάνο ή είσαι ιερέας; Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία και να χειρίζονται έτσι τον άνθρωπο και να μιλούν με αυτόν τον τρόπο».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λάκης Γαβαλάς, Θέλω,lakis gavalas, thelo