Νεφέλη Ορφανού: Πέρασα λοίμωξη του αναπνευστικού, ο γιατρός μου είπε ότι δεν πρέπει να νοσήσω

14:31 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Με ρώτησε εάν έχω γάτα και αν βγαίνει έξω. Σημειώνω Νεφέλη Ορφανού με τη γάτα στο σπίτι, μόνη» δήλωσε η Νεφέλη Ορφανού.

Τη Νεφέλη Ορφανού συνάντησε η Μένια Κούκου για τη Super Κατερίνα και μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και για την ομοφυλοφιλία.

«Ακολούθησα ό,τι μου είπαν οι γιατροί μου. Έχω περάσει λοίμωξη αναπνευστικού και υπάρχει μια ευαισθησία. Μου είπε ο γιατρός ότι δεν πρέπει να νοσήσεις με καμία κυβέρνηση αλλιώς πεθαίνεις. Με ρώτησε εάν

έχω γάτα και αν βγαίνει έξω. Σημειώνω Νεφέλη Ορφανού με τη γάτα στο σπίτι, μόνη» είπε αρχικά η Νεφέλη Ορφανού.

«Είναι ωραίος άντρας ο Στέφανος Κασσελάκης. Εγώ την ομοφυλοφιλία δεν την καταλαβαίνω. Δεν σημαίνει ότι παίρνω θέση αρνητική αλλά τι μου συμβαίνει από μικρή. Μου άρεσαν τα αγόρια και εξακολουθούν να μου αρέσουν οι άντρες.

Δεν την καταλαβαίνω την ομοφυλοφιλία καθόλου. Να πάω με μία γυναίκα να κάνω τι; Δεν βρίσκω τι να κάνω. Ας θέλουν οι άντρες να πάνε με άντρες, ας πάνε. Αν είχα οικογένεια, θα ήταν απαγορευτικό. Ποτέ ένας άντρας δεν θα μπορέσει να κάνει παιδί.

  

Εγώ δεν ήθελα ποτέ παιδί γιατί έπρεπε να τα αφήσω όλα. Να αφήσω εγώ το παιδί μου και να πηγαίνω στο θέατρο να παίζω;

Μια γάτα έχω και τη δίνω στην αδερφή μου, όχι να της αφήνω το φαΐ σε μια γυναίκα, να της το πετάει και να φεύγει» συνέχισε η Νεφέλη Ορφανού.

To άρθρο Νεφέλη Ορφανού: Πέρασα λοίμωξη του αναπνευστικού, ο γιατρός μου είπε ότι δεν πρέπει να νοσήσω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα