ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας “τρέχει” να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – Πρόβλημα με Ίνγκασον

22:06 10/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Με προβλήματα συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Δημήτρης Πέλκας είναι ακόμα ανέτοιμος, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Λάμπρου και Ίνγκασον.

Τρεις “πονοκεφάλους” έχει ο Άμπελ Φερέιρα ενόψει του ντέρμπι του ΠΑΟΚ

με τον Ολυμπιακός την Κυριακή (12/7) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, αφού Πέλκας, Ίνγκασον και Λάμπρου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους θεωρείται αμφίβολη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει αν θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος εξακολουθεί νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Ίνγκι Ίνγκασον λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, ενώ ο Λάζαρος Λάμπρου έχει μια διάταση στους οπίσθιους μηριαίους κι έμεινε στο γυμναστήριο.

Το Σάββατο (11.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα όπου και θα παραμείνει μέχρι και τον αγώνα με την ΆΕΚ στις 15.07.

To άρθρο ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας “τρέχει” να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – Πρόβλημα με Ίνγκασον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Πέλκας “τρέχει”, Ολυμπιακό – Πρόβλημα, Ίνγκασον,paok, pelkas “trechei”, olybiako – provlima, ingkason