Πανελλήνιες: Μαθητής από το 3ο ΓΕΛ Ηλιούπολης μιλά στο iEidiseis για την επιτυχία του στις Εξετάσεις

Έναν πολύ σημαντικό στόχο πέτυχε ο Χάνουζας Δημήτρης στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς η υψηλή βαθμολογία που συγκεντρώνει είναι βέβαιο πως είναι το εισιτήριο του για να βρεθεί στην επιθυμητή για τον ίδιο σχολή.

Ο Χάνουζας Δημήτρης, από το 3ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Ηλιούπολης συγκαταλέγεται στα παιδιά εκείνα που ξεχώρισαν από τις φετινές Πανελλήνιες

Εξετάσεις, με τις επιδόσεις του σε αυτές να τους αποφέρουν 18.625 μόρια.

Τη στιγμή μάλιστα που πολλοί μαθητές έχουν «χαντακωθεί» στο μάθημα της Ν. Γλώσσας - Λογοτεχνίας, με τις βάσεις να επηρεάζονται σημαντικά λόγω της κακής απόδοσης των υποψηφίων, ο Δημήτρης, που έδωσε Εξετάσεις πρώτη φορά φέτος, πέτυχε το 18!

Ακόμη έγραψε 20 στα Μαθηματικά και 18,6 στη Φυσική. Η σχετική βαθμολογία εγγυάται δε την είσοδο του κ. Χάνουζα στη Σχολή Μηχανολόγων - Μηχανικών του ΕΜΠ, η οποία αποτελούσε και το στόχο του, όπως λέει στο iEidiseis.gr.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τα φετινά θέματα βατά, πλην «της Χημείας και της Έκθεσης, που είχανε κάποιες ιδιατερότητες», ωστόσο αυτό που «παίζει ρόλο είναι το να έχει κανείς τις βάσεις από τις προηγούμενες τάξεις, να μην υπάρχουν κενά μέσα στη χρονιά», όπως λέει.

Για τον Δημήτρη, άλλωστε, η «πανδημία μπορεί να επηρέασε πολλά παιδιά», με δεδομένο πως κλήθηκαν να αφήσουν τις τάξεις και να μείνουν σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως «όποιος ήθελε μπορούσε να τα καταφέρει», οργανώνοντας κατάλληλα τις μελέτες του.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων βάζοντας τέλος στην αγωνία για περίπου 100.000 υποψηφίους.

Το iEidiseis.gr σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό «ΡΟΜΒΟΣ» μεταδίδει άμεσα όλες τις εξελίξεις για τις Πανελλήνιες 2020.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανελλήνιες, Μαθητής, 3ο ΓΕΛ Ηλιούπολης, Eidiseis, Εξετάσεις,panellinies, mathitis, 3o gel ilioupolis, Eidiseis, exetaseis