Όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ «έκλαψε» από τα γέλια

20:35 19/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκλεψε την παράσταση στο Royal Variety Performance, καθώς η κάμερα τον έπιασε να… κλαίει από τα γέλια με τα αστεία του Τομ Άλεν! 

Το Royal Variety Performance είναι ένα τηλεοπτικό σόου που γίνεται κάθε χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο για

να συγκεντρωθούν χρήματα για Royal Variety Charity. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον παραβρέθηκαν φέτος, μαζί με το πριγκιπικό ζευγάρι της Σουηδίας. 

Το σόου μεταδόθηκε τηλεοπτικά το βράδυ της περασμένης Κυριακής (17.12.2023) και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ “συννελήφθη” να… κλαίει από τα γέλια όταν ο Τομ Άλεμ αστειεύτηκε με τα τεστ που τα διάφορα site κάνουν τους επισκέπτες τους να κάνουν, ώστε να αποδείξουν ότι δεν είναι ρομπότ.

«Ξέρετε τα ρομπότ δεν μπορούν να διαβάσουν», είπε ο γνωστός κωμικός. Και συνέχισε: «Υπόσχομαι, δεν είμαι ρομπότ. Σε παρακαλώ, δώσε μου άλλη μια ευκαιρία. Εντάξει, μια τελευταία ευκαιρία. Πάτα στο κουτί που λέει “δεν είμαι ρομπότ”».

Ο φακός έπιασε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να έχει “λιώσει” από τα χέρια, να χτυπάει τα χέρια του και να σκουπίζει τα δάκρυά του. 

Prince William crying with laughter at Tom Allen on Royal Variety Show pic.twitter.com/ggvGK8Hm0C

anna (@tokkianami) December 17, 2023

 

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας φαίνεται να απόλαυσαν ιδιαίτερα το στιγμιότυπο όπου ο Γουίλιαμ έχει ένα πιο χαλαρό προφίλ, μακριά από τον θεσμικό του ρόλο.

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κλαίει από τα γέλια στον Τομ Άλεν στο Royal Variety Show», ενώ ακολούθησαν τρία emoji που κλαίνε και γελούν, έγραψε ένας χρήστης του Χ (πρώην twitter).

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, που κλαίει από τα γέλια στον Τομ Άλεν στο Royal Variety, μού έφτιαξε τη νύχτα», γράφει ένας άλλος χρήστης.

To άρθρο Όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ «έκλαψε» από τα γέλια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν, Γουίλιαμ,otan, gouiliam