Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα για τις χυδαίες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη

23:51 8/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Στις χυδαίες δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη απαντά η Κουμουνδούρου.

“Εμείς περιμένουμε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη για παραβίαση του άρθρου 1 του ν 927/1979, όπως τροποποιήθηκε το 2014 για την ρητορική του μίσους, ο οποίος με

πρόθεση δημόσια υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή Ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση την φυλή το χρώμα ή το σεξουαλικό προσανατολισμό κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο την δημόσια τάξη). Εμείς θεωρούμε ότι είναι μια κλασική περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 1 του ν. 927/1979 όπως τροποποιήθηκε με τον νόμο 4215/ 2014 για την ρητορική του μίσους. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε κάνει ο Αμβρόσιος! Δεν είναι μια απλή περίπτωση εξύβρισης και θα πρέπει ο αρμόδιος Εισαγγελέας να παρέμβει αυτεπαγγέλτως. Εμείς περιμένουμε το αυτονόητο, ο αρμόδιος Εισαγγελέας να παρέμβει αυτεπαγγέλτως”, αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αχιλλέα Μπέο

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε αρχικά σχεδόν στο σύνολο του πολιτικού συστήματος λέγοντας πως “εγώ δεν έχω κάποιοι πτυχίο, δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός. Αυτοί που είναι κατέστρεψαν τη χώρα” και στη συνέχεια επιτέθηκε στους δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ, λέγοντας ότι αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, ασχολούνται με τον Κασσελάκη: “Τι θέλει να μας πει ο Κασσελάκης; Ότι πρέπει να υιοθετούμε κι εμείς αγόρια για να τα κάνουμε π@@@δες;”.

“Δεν έχω πολλά να πω. Θα παροτρύνω τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και σε αυτό το θέμα επιτέλους”, είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας στον Αχιλλέα Μπέο.

To άρθρο Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα για τις χυδαίες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Αχιλλέα Μπέου, Στέφανο Κασσελάκη,syriza, achillea beou, stefano kasselaki