Νίκος Συρίγος: Δεν θα γράψω τραγούδι για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

22:25 8/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Αν και δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Συρίγος κλήθηκε να απαντήσει, ξανά, για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Είμαι πολύ διακριτικός και θα παραμείνω διακριτικός. Δεν θα πω και δεν θα ανακοινώσω τίποτα. Δεν μου αρέσει που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, δεν είναι ωραίο αλλά το διαχειρίζομαι», τόνισε ο Νίκος Συρίγος σε σχέση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε δηλώσεις που έκανε στο «Καλύτερα δεν γίνεται».

Στην ερώτηση δε αν πρόκειται να γράφει τραγούδι για εκείνη, γέλασε και απάντησε «όχι».

Ο

Νίκος Συρίγος αναφέρθηκε και στο πως προέκυψε στη ζωή του η τηλεόραση. «Μπήκα στην τηλεόραση εντελώς ξαφνικά. Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα η Σίσσυ (Χρηστίδου) και μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, γιατί την είχα διαγράψει την τηλεόραση από τα θέλω μου», είπε.

Σε ερώτηση για την πρόσφατη παρεξήγηση ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τους οποίους έχει συνεργαστεί, ο Νίκος Συρίγος ξεκαθαρίζει: «Δεν θέλω να ρίξω άλλο νερό στον μύλο της έντασης. Όταν δημιουργείται ένα πρόβλημα με έναν άνθρωπο που είσαι φίλος, τον παίρνεις ένα τηλέφωνο και το λύνεις.

 

Νομίζω ότι έγινε παρεξήγηση, κακώς το έριξε στη Σίσσυ. Είναι πάρα καλό παιδί ο Δημήτρης αλλά μπορεί σε μία στιγμή έντασης να πεις κάτι και να το μετανιώσεις».

To άρθρο Νίκος Συρίγος: Δεν θα γράψω τραγούδι για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Συρίγος, Ελεονώρα Ζουγανέλη,nikos syrigos, eleonora zouganeli