Ο Σισέ του Ολυμπιακού θα ντυθεί γαμπρός για δεύτερη φορά - Τα απίθανα δώρα στη μέλλουσα σύζυγό του

12:11 17/4/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Παπέ Αμπού Σισέ ετοιμάζεται να ντυθεί για δεύτερη φορά γαμπρός, καθώς θα παντρευτεί την αγαπημένη του Μέρι Λουίς Ντιό.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα θυμάται για πολλά χρόνια το 2022, καθώς πέρα από το Κόπα Άφρικα που κατέκτησε με τη Σενεγάλη, ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, αλλά και να παντρευτεί!

Ο Παπέ Αμπού Σισέ πλέει σε πελάγη

ευτυχίας κι είναι έτοιμος να ντυθεί για δεύτερη φορά γαμπρός. Το επόμενο διάστημα ο Αφρικανός στόπερ θα παντρευτεί την ηθοποιό Μέρι Λουίς Ντιό.

Al khaïry : Marie Louise Diaw : 2 voitures offertes par l’international Pape Abdou Cissé (photos) (photos) – https://t.co/9vdv0LtvTq #Senegal #Kebetu #team221 pic.twitter.com/ceiwpKHeD9

— senegal7 (@senegal7com) April 16, 2022

Η μέλλουσα σύζυγος του Σισέ απολαμβάνει την αγάπη του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος της έκανε δώρα δύο πολυτελή αυτοκίνητα μάρκας Audi και BMW και μερικά χρυσαφικά.

02 voitures offert par le joueur Pape Abdou Cissé à la jet-setteuse Marie Louise Diaw (Vidéos) https://t.co/GffXjqpXCr pic.twitter.com/kAI1Yh3b6z

Siena Tv (@siena_tv) April 16, 2022

Al khaïry Marie Louise DIAW Mme CISSÉ 2 voitures offerts par L’international sénégalais pape abdou CISSÉ pic.twitter.com/9KlbuQ6rK5

— IDOLES TV (@IdolesTv) April 15, 2022

To άρθρο Ο Σισέ του Ολυμπιακού θα ντυθεί γαμπρός για δεύτερη φορά - Τα απίθανα δώρα στη μέλλουσα σύζυγό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σισέ, Ολυμπιακού,sise, olybiakou