Survivor 2022: Πάρτι της ένωσης με πολλά τραγούδια - Στα ύψη το κέφι με τον Νίκο Κουρκούλη

Διάλειμμα από τους στίβους μάχης και τις καρύδες έκαναν οι συμμετέχοντες του «Survivor 2022» αφού διασκέδασαν στο πάρτι της ένωσης με τα τραγούδια του Νίκου Κουρκούλη.Στην επόμενη φάση του μπήκε το «Survivor 2022» καθώς στο επεισόδιο που προβλήθηκε το Σάββατο (16/04) στον ΣΚΑΪ, οι δύο ομάδες διασκέδασαν στο πάρτι της ένωσης, στο οποίο τραγούδησε ο…

Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν το μενού που ετοίμασε για εκείνους ο σεφ, Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Εν συνεχεία, διεξήχθη ο μουσικός διαγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες του «Survivor 2022», με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να τραγουδά το «Αεράκι (Το Θηλυκό)», που έχει γίνει hit από τη φωνή της Ελένης Φουρέιρα.

Επόμενος που τράβηξε τα φώτα πάνω του με το look, τη σκηνική παρουσία και την επιλογή τραγουδιού που έκανε ήταν το «καμάρι των Φαρσάλων», δηλαδή ο Γιώργος Κατσαούνης μιας και με το «Ημεροβίγλι» του Χρήστου Κυριαζή έδωσε ένα ιδιαίτερο άρωμα στη βραδιά.

Πάντως, αξιοζήλευτη ήταν και η προσπάθεια του Απόστολου Ρουβά που επέλεξε φυσικά το τραγούδι «Στα καλύτερά μου», που έχει ερμηνεύσει ο αδελφός του, Σάκης.

Ωστόσο, μεγάλο νικητής του karaoke αναδείχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας και ως άλλος «Καθηγητής» τραγούδησε το «Bella Ciao», το οποίο έχει συνδυαστεί με την ισπανική σειρά του Netflix, «La Casa De Papel».

Μέτα τον άτυπο διαγωνισμό μουσικής, τη σκυτάλη της διασκέδασης πήρε ο επαγγελματίας Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος απογείωσε τη βραδιά με τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα