Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας δεν υπογράφει την οριστική διακοπή της Serie A

09:46 30/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Η τύχη της φετινής Serie A μπορεί να κρέμεται από μία… κλωστή, ωστόσο ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας φαίνεται πως έχει ήδη πάρει τις δικές του αποφάσεις του αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει.

Την πρόθεση να μην υπογράψει σε καμία περίπτωση για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος Ιταλίας (Serie A) έκανε γνωστή ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, καθώς αυτό θα σήμανε το θάνατο το ποδοσφαίρου της χώρας, όπως είπε.

“Δεν θα υπογράψω ποτέ για το σταμάτημα των πρωταθλημάτων, γιατί

θα ήταν ο θάνατος του ιταλικού ποδοσφαίρου. Με το συνολικό κλείσιμο, το σύστημα θα χάσει 700-800 εκατομμύρια ευρώ”. Δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FIGC), Γκαμπριέλε Γκραβίνα , μιλώντας σε μια ηλεκτρονική συνάντηση που διοργάνωσε η ομάδα της Άσκολι.

“Ελπίζω ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει πολύ κοινωνικό αντίκτυπο στη χώρα μας, να μπορέσει να ξεκινήσει ξανά με λιγότερο ατομικισμό. Σχέδιο Β σε περίπτωση οριστικής παύσης του ποδοσφαίρου; Η αίσθηση ευθύνης μου με οδηγεί να έχω ένα σχέδιο Β, Γ , Δ. Όσο είμαι πρόεδρος της FIGC, δεν θα υπογράψω ποτέ τον σταμάτημα των πρωταθλημάτων. Προστατεύω τα συμφέροντα όλων”.

To άρθρο Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας δεν υπογράφει την οριστική διακοπή της Serie A δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα